ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η σκέψη του Εσιέν στον αδικοχαμένο Φοέ

Η σκέψη του Εσιέν στον αδικοχαμένο Φοέ
INTIME SPORTS

Πέρασαν 12 ολόκληρα χρόνια από τον τραγικό χαμό του Μαρκ-Βιβιάν Φοέ μέσα στο γήπεδο όμως ο Μάικλ Εσιέν δεν ξέχασε τον Καμερουνέζο άσο. Δείτε τι έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

26 Ιουνίου 2003. Το Καμερούν αντιμετωπίζει την Κολομβια στα ημιτελικά του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και όλος ο κόσμος που βρισκόταν στο "Ζερλάν" αλλά και εκατομμύρια που παρακολουθούσαν τον αγώνα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες παγώνουν, βλέποντας την σοκαριστική εικόνα του Μαρκ-Βιβιάν Φοέ που κατέρρευσε στο κέντρο του γηπέδου στο 72ο λεπτό.

Αμέσως έτρεξε ασθενοφόρο και αφού τον πήραν από το γήπεδο προσπάθησαν για 45 ολόκληρα λεπτά να επαναφέρουν σε λειτουργία την καρδιά του τελικά έχασαν τη μεγάλη μάχη, με τον σπουδαίο μέσο να αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο σε ηλικία μόλις 28 χρόνων.

Δώδεκα χρόνια μετά σχεδόν κανείς δεν έχει διαγράψει από τη μνήμη τους τον αδικοχαμένο Φοέ και ο Μάικλ Εσιέν ήταν ένας από αυτούς που φρόντισαν να θυμισουν μεσω των social media την τεράστια αυτή απώλεια που υπέστη το 2003 το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

"Έφυγες αλλά δεν σε έχει ξεχάσει κανείς. Ο Θεός ξέρει καλύτερα. Οι ευχές μου πηγαίνουν στην οικογένειά του... Αναπαύσου εν ειρήνη Μαρκ", ηταν το μήνυμά που έστειλε το απόγευμα της Παρασκευής μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ο άσος του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ