ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Σάο Πάουλο θέλει τον Φελίπε Μέλο

COMO, ITALY - SEPTEMBER 09:  Felipe Melo of FC Internazionale trains during FC Internazionale training session at the club's training ground on September 9, 2015 in Appiano Gentile Como, Italy.  (Photo by Marco Luzzani - Inter/Inter via Getty Images)
COMO, ITALY - SEPTEMBER 09: Felipe Melo of FC Internazionale trains during FC Internazionale training session at the club's training ground on September 9, 2015 in Appiano Gentile Como, Italy. (Photo by Marco Luzzani - Inter/Inter via Getty Images) INTER VIA GETTY IMAGES

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Σάο Πάουλο παραδέχτηκε το ενδιαφέρον για τον Φελίπε Μέλο, ενώ τον αμυντικό χαφ της Ίντερ τον παρακολουθούν και άλλες τρεις ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος για τον Φελίπε Μέλο, όμως έτσι και αλλιώς αυτό ήταν δεδομένο. Έχει καταγραφεί ενδιαφέρον από ομάδες της Κίνας, του Κατάρ και της Βραζιλίας, αλλά η προτεραιότητα του 33χρονου αμυντικού χαφ είναι να αποσαφηνίσει το μέλλον του στην Ίντερ.

Πάντως, ο εκτελεστικός διευθυντής της Σάο Πάουλο, Μάρκο Αουρέλιο Κούντσα, τόνισε ότι παρακολουθεί την υπόθεση του Μέλο. "Ο Φελίπε Μέλο είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει, πάντα μας άρεσε. Παρόλα αυτά, μέχρι τώρα δεν έχουμε διαπραγματευτεί" σχολίασε ο Βραζιλιάνος στην ιστοσελίδα "globoesporte".

Ωστόσο, η ουσία της τοποθέτησης του ακολούθησε και αφορούσε το οικονομικό... "Ξέρουμε ότι για να τον πάρουμε, πρέπει να δεχτεί μείωση στις αποδοχές του" τόνισε ο Κούντσα και αποκάλυψε ότι ο Μέλο αμείβεται από την Ίντερ με 2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Εκτός από τη Σάο Πάολο, τον ποδοσφαιριστή βολιδοσκοπούν η Φλαμένγκο, η Κορίνθιας και η Κρουζέιρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ