ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Σαμπντόρια για Κουρμπέλη

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Σαμπντόρια έχει εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για τον 24χρονο Έλληνα διεθνή μέσο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη, όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3. Στην Ιταλία θα βρεθεί το Σάββατο (27/1) άνθρωπος των "πρασίνων" για διαπραγμάτευση.

Ενδιαφέρον για τον Δημήτρη Κουρμπέλη του Παναθηναϊκού έχει εκδηλώσει η Σαμπντόρια, όπως πρώτος μετέδωσε ο Sport24 Radio 103,3 και ο Κώστας Γουλής. Η ομάδα της Γένοβας είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση 1.500.000 ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται αυτή να ανέλθει και στα 2.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, το Σάββατο (27/1) άνθρωπος του "τριφυλλιού" θα βρεθεί στη γειτονική χώρα για να λάβει μέρος στη διαπραγμάτευση με τους "μπλουτσερκιάτι" για τον 24χρονο Έλληνα διεθνή μέσο των "πρασίνων".

Ο Κουρμπέλης έχει προταθεί σε διάφορες ιταλικές ομάδες το τελευταίο διάστημα και είναι πιθανόν ο επόμενος επαγγελματικός του σταθμός να βρίσκεται στη Serie A, δεδομένου του δυσχερούς οικονομικού πλαισίου του Παναθηναϊκού και της επιτακτικής ανάγκης πωλήσεων βασικών στελεχών του έμψυχου δυναμικού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ