ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Ρόντα δεν υπολογίζει τον Ατζαγκούν

Η Ρόντα δεν υπολογίζει τον Ατζαγκούν

Η Ρόντα ενημέρωσε τον Αμπντούλ Ατζαγκούν ότι δεν θα τον κρατήσει στο ρόστερ της μετά τη λήξη του δανεισμού. Νέο δημοσίευμα για Εμποκού και Παναθηναϊκό.

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν ενημερώθηκε από τη διοίκηση της Ρόντα ότι ο δανεισμός του θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν, όπως υποστηρίζουν τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, έξι παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στην ολλανδική ομάδα με τη μορφή δανεισμού, μεταξύ των οποίων και ο Νιγηριανός χαφ του Παναθηναϊκού, έλαβαν επίσημη ενημέρωση ότι οι υπηρεσίες τους δεν θα χρειαστούν εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Βέβαια, θεωρητικά η Ρόντα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί για να κρατήσει τον Ατζαγκούν, εφόσον αλλάξει γνώμη μέχρι τον Ιούνιο. Όμως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, κάτι τέτοιο θεωρείται δύσκολο.

Περαιτέρω, είναι σίγουρο ότι εφόσον υπάρξει ενδιαφερόμενος και διατεθειμένος να πληρώσει για τον Ατζαγκούν, ο Παναθηναϊκός θα συζητήσει την παραχώρηση του. Διαφορετικά, ο Ουζουνίδης θα αποφασίσει εάν ο ποδοσφαιριστής μπορεί να χρησιμεύσει στο ρότέισον της επόμενης σεζόν.

Νέο ρεπορτάζ για Εμποκού

Οι ιταλικές διαδικτυακές σελίδες επαναφέρουν στην επικαιρότητα τον Πολ Ζοσέ Εμποκού. Η ιστοσελίδα TWM ασχολείται εκ νέου με την υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός είχε μία επαφή με την Κιέβο, για να συζητήσει για την αγορά του Κογκολέζου εξτρέμ. Το ρεπορτάζ επισημαίνει τη βούληση να διατηρηθεί ο Εμποκού στην Αθήνα, όμως επαναλαμβάνει ότι οι υψηλές ιταλικές απαιτήσεις δεν επιτρέπουν το κλείσιμο της μεταγραφής.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ