ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρώτη των μεταγραφών του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο

Η πρώτη των μεταγραφών του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Τσβόλε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του τριφυλλιού αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και πήραν γεύση από το "Απόστολος Νικολαϊδης". Δείτε το βίντεο της πράσινης ΠΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός ενθουσίασε τον κόσμο του στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων επικρατώντας με 4-0 της Τσβόλε με τους πράσινους να πετούν φωτιές μεσοεπιθετικά. Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο ματς στην Λεωφόρο για το τριφύλλι και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των πράσινων είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από το "Απόστολος Νικολαϊδης".

Οι Ιβανόφ, Λεντέσμα, Γουακάσο, Ιμπάρμπο, Χουλτ και Ρέις βρέθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορική έδρα, στα πράσινα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρο αγωνιζόμενοι μπροστά στο κοινό του τριφυλλιού.

Δείτε το βίντεο με την παρακάμερα από το φιλικό με τους Ολλανδούς και τον τρόπο που κοιτάζουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τους διαδρόμους των αποδυτηρίων αλλά και τις αντιδράσεις του πάγκου στην διάρκεια του ματς, στα γκολ, στις αλλαγές και τα συγχαρητήρια από τον Αντρέα Στραματσόνι.

PHOTO CREDITS : ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ