ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρώτη του Φύσσα ως διευθυντής στην ακαδημία του Παναθηναϊκού

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΑΚΗ ΦΥΣΣΑ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάκης Φύσσας ανέλαβε και επίσημα από την Πέμπτη (5/1) τα καθήκοντα του ως τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού ενώ θα έχει την πρώτη του γνωριμία με όλους τους προπονητές του τριφυλλιού την Δευτέρα (9/1) το μεσημέρι.

Η εποχή του Τάκη Φύσσα ως τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία του Παναθηναϊκού ξεκίνησε και επίσημα από την Πέμπτη (5/1) το πρωί όταν ο πρώην αμυντικός του τριφυλλιού και πρώην διευθυντής ποδοσφαίρου των πράσινων πέρασε και πάλι την πόρτα του "Γ. Καλαφάτης".

Αυτή τη φορά σε ένα νέο ρόλο για τον οποίο όπως δήλωσε και στην επίσημη παρουσίαση του ανυπομονεί να δουλέψει και θεωρεί σίγουρο τον εαυτό του ότι θα καταφέρει να πετύχει και να βάλει το λιθαράκι του ώστε οι ακαδημίες του τριφυλλιού να συνεχίσουν να βαδίζουν σε σωστά μονοπάτια.

Ο Φύσσας διαδέχεται στον συγκεκριμένο ρόλο τον Γιάννη Σαμάρα την Πέμπτη το πρωί έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο "Γ. Καλαφάτης" έχοντας μια πρώτη συνομιλία με όλους τους προπονητές των ακαδημιών που ήταν εκεί και μια πρώτη γνωριμία με όσους δεν ήξερε από το προηγούμενο πέρασμα του στο τριφύλλι.

Ο πρώην αμυντικός του Παναθηναϊκού μάλιστα συγκάλεσε όλους τους προπονητές σε μίτινγκ που θα γίνει την Δευτέρα (9/1) το μεσημέρι στις 15:00 στο αθλητικό κέντρο των πράσινων προκειμένου να μιλήσει σε όλους μαζί και να τους αναλύσει το πλάνο του.

Ο λόγος που το μίτινγκ θα γίνει την Δευτέρα είναι γιατί αρκετοί προπονητές των τμημάτων υποδομής απουσίαζαν σε κάποια τουρνουά που ολοκληρώνονται το Σάββατο και δεν θα μπορούσαν να είναι παρόντες.

Έτσι ο Φύσσας προτίμησε το μίτινγκ αυτό να γίνει την Δευτέρα ώστε να είναι όλοι εκεί και να ανακοινώσει τις πρώτες του σκέψεις γύρω από τον τρόπο λειτουργίας της ακαδημίας.

Μια από τις πρώτες ενέργειες που πρέπει να κάνει ο νέος διευθυντής της ακαδημίας του Παναθηναϊκού είναι να δει τι θα γίνει με τους προπονητές σε Νέους και Έφηβους και αυτό γιατί έως τώρα στην Κ20 υπήρχε το δίδυμο των Σαμαρά-Σάμιου και στην Κ17 το δίδυμο Μαραγκού-Σιλαϊδόπουλου. Πλέον όμως ο Γιάννης Σαμαράς αποτελεί παρελθόν ενώ ο Σπύρος Μαραγκός προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα.

Άρα θα πρέπει να υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις. Ιδίως στο τμήμα της Κ17 καθώς το αντίστοιχο της Κ20 μπορεί να πορευτεί έως το τέλος της σεζόν με τον Βαγγέλη Σάμιο. Περισσότερα όμως θα γίνουν γνωστά μετά το πρώτο μίτινγκ του Τάκη Φύσσα με τους προπονητές των ακαδημιών την Δευτέρα το μεσημέρι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ