ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρώτη ομιλία Στραματσόνι, Ζιλμπέρτο στον Παναθηναϊκό

Η πρώτη ομιλία Στραματσόνι, Ζιλμπέρτο στον Παναθηναϊκό

Ο Αντρέα Στραματσόνι έθεσε ως πρώτο στόχο των πράσινων την πρόκριση στους ομίλους του Europa League ενώ ο Ζιλμπέρτο Σίλβα στην πρώτη του ομιλία στους παίκτες του τριφυλλιού θέλησε να τους δείξει ότι θα είναι συνέχεια δίπλα τους.

Ο πρώτος μεγάλος στόχος της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό, όπως τουλάχιστον οριοθετήθηκε από τον Αντρέα Στραματσόνι στην πρώτη των πράσινων τη Δευτέρα το απόγευμα είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο Ιταλός δεν θέλησε να μιλήσει αρκετά στους παίκτες του τριφυλλιού καθώς ακόμα το ρόστερ δεν είναι συμπληρωμένο και αρκέστηκε να πει μόνο δυο κουβέντες.

Αντίθετα πιο ομιλητικός ήταν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα με τον τεχνικό διευθυντή των πράσινων να μιλάει για πρώτη φορά στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δείχνοντάς τους πως για ό,τι χρειάζεται θα είναι δίπλα τους.

Στραματσόνι: "Πρώτος στόχος οι όμιλοι"

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Αντρέα Στραματσόνι ο ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: "Ο πρώτος στόχος που έχουμε ως ομάδα και πρέπει να πετύχουμε είναι η πρόκριση μας στους ομίλους του Europa League. Είναι κάτι που μπορούμε να το καταφέρουμε μέσα από την δουλειά μας".

Εν συνεχεία και βλέποντας αρκετούς "μικρούς" να βρίσκονται στην πρώτη συγκέντρωση των παικτών αναφέρθηκε στην παρουσία τους στην προετοιμασία λέγοντας: "Έχουμε μαζί μας και τα παιδιά από την ακαδημία που θα μας ακολουθήσουν και στην Ολλανδία και εν συνεχεία τέσσερις-πέντε απ' αυτούς θα είναι όλο το χρόνο μαζί μας".

Ζιλμπέρτο: "Θα είμαι δίπλα σας"

Ο Ιταλός προπονητής ανέλαβε και τις συστάσεις για τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για όσους δεν τον γνώριζαν φυσικά με τον Βραζιλιάνο να στέκεται αρχικά στην παρουσία του στον Παναθηναϊκό και φυσικά στον πρώτο στόχο της ομάδας λέγοντας:

"Είναι πολύ σημαντικό που γύρισα πίσω στον Παναθηναϊκό, έναν πολύ μεγάλο σύλλογο. Όπως είπε και ο προπονητής σας πρώτος μας στόχος είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League και όλοι μαζί μπορούμε να τον πετύχουμε".

Συνέχισε τονίζοντας σαν... κάλεσμα: "Θέλω να ξέρετε ότι είμαι ανοιχτός σε όποιον θέλει να μου μιλήσει και να μου πει ό,τι πρόβλημα έχει. Θα είμαι δίπλα σας. Επίσης θέλω να ξέρετε όλοι σας ότι όποιος αξίζει θα ανταμειφθεί, από εσάς τους παίκτες εξαρτάται".

Δεν συνεχίζει στην πρώτη ομάδα ο Βονόρτας

Από την πρώτη της νέας σεζόν απουσίαζε ο Γιάννης Βονόρτας. Ο παλαίμαχος άσος και βοηθός του Αντρέα Στραματσόνι ειδοποιήθηκε πως δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμ της πρώτης ομάδας. Ο έμπειρος προπονητής αναμένεται μάλιστα τις επόμενες μέρες, ίσως και την Τρίτη (28/6) να έχει μια συνάντηση με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για να δει ποιος ρόλος θα του προταθεί ώστε να μείνει στο τριφύλλι. Ο ίδιος θα ήθελε να παραμείνει ως προπονητής και όλα θα ξεκαθαρίσουν στη συνάντηση που θα έχουν οι δυο τους.

Μάλιστα στην διάρκεια της Τρίτης (28/6) ο Ζιλμπέρτο Σίλβα αναμένεται να έχει μια ακόμη συνάντηση, την τρίτη, με τον Γιάννη Σαμαρά για να συζητήσουν για την παραμονή του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας του Παναθηναϊκού στους πράσινους. Οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν παραμονή του Γιάννη Σαμαρά αλλά ακόμα όλα είναι ανοιχτά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ