ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρόταση του Παναθηναϊκού στους παίκτες: 40% τώρα, 60% τον Ιανουάριο

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οι Κωνσταντίνου, Τουμαζάτος βρέθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης στο "Γ. Καλαφάτης" και παρουσίασαν στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την πρόταση τους για την αποπληρωμή της δόσης του Οκτωβρίου.

Όπως αναμενόταν την Πέμπτη το μεσημέρι βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" αντιπροσωπεία της διοίκησης του Παναθηναϊκού, αποτελούμενη από τον πρόεδρο του συλλόγου Βασίλη Κωνσταντίνου και τον γενικό διευθυντή Αγησίλαο Τουμαζάτο.

Οι δυο τους παρουσίασαν τη πρόταση της διοίκησης για την αποπληρωμή της δόσης Οκτωβρίου, ύψους 1,3 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποφύγουν να υπάρξουν προσφυγές από την Παρασκευή, όπως θα είχε δικαίωμα κάθε πράσινος.

Η πρόταση της διοίκησης είχε ως εξής. Να πληρωθούν την επόμενη εβδομάδα το 40% της δόσης Οκτωβρίου και το υπόλοιπο να το λάβουν τον Ιανουάριο από τη δόση της Αλ Αϊν για τον Μπεργκ ύψους 750.000 ευρώ. Λέγοντας πως πρόκειται για εγγυημένα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία του Παναθηναϊκού στις αρχές του νέου έτους.

Ενστάσεις δεν διατυπώθηκαν από τους ποδοσφαιριστές την ώρα της ανακοίνωσης της πρότασης, παρά μόνο ερωτήσεις σχετικά με το πως θα είναι κατοχυρωμένοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και πλέον η διοίκηση του τριφυλλιού βαδίζει στην εφαρμογή του συγκεκριμένου πλάνου.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως πριν την πρόταση ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων τους είπε: "Εκτιμώ την στάση που δείχνετε όλο αυτό το διάστημα και προσπάθειά μας είναι να μην χάσατε καθόλου χρήματα απ' όσα έχετε να λαμβάνετε, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για αυτό".

Βέβαια παρά το γεγονός πως δεν υπήρξαν ενστάσεις από τους ποδοσφαιριστές εκείνη την ώρα, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πώς θα ενεργήσει ο κάθε ένας εξ αυτών τις επόμενες μέρες. Όπως επίσης και τι θα γίνει με το (επιπλέον) 1,3 εκατ. ευρώ που θα πρέπει να δοθεί τον Ιανουάριο (δεύτερη δόση της σεζόν). Αν και το πιθανότερο είναι πως οι πράσινοι ευελπιστούν σε πωλήσεις παικτών τον Ιανουάριο για να καλύψουν και αυτή τη δόση...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ