ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πρόταση της Ρουμπίν Καζάν στον Γουακάσο

Η πρόταση της Ρουμπίν Καζάν στον Γουακάσο

Διαβάστε στο Sport24.gr για την πρόταση της Ρουμπίν Καζάν στον Μουμπάρακ Γουακάσο, προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του Γκανέζου κεντρικού χαφ. Δεν έχει εναλλακτική επιλογή ο Στραματσόνι.

Η υπόθεση του Μουμπάρακ Γουακάσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τις διαπραγματεύσεις που διεξάγονται εδώ και αρκετές ημέρες μεταξύ του ατζέντη του και των στελεχών της Ρουμπίν Καζάν. Ο Γκανέζος χαφ παραμένει στην Άκρα της Γκάνας και περιμένει την ειδοποίηση, για να ολοκληρώσει τη λύση του συμβολαίου του.

Η καθυστέρηση που παρατηρείται δεν επιτρέπει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό και δημιουργεί ανησυχία στον Αντρέα Στραματσόνι. Με τα χρήματα που διαθέτει, ο Ιταλός προπονητής δεν έχει εναλλακτική επιλογή εφόσον συμβεί κάτι αρνητικό.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, το γεγονός πως ο Γουακάσο δεν έχει κληθεί από τους ιθύνοντες της Ρουμπίν Καζάν για να προπονηθεί με τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι δεν υπολογίζονται, κρίνεται θετικό. Ο Κρις Μαβινγκά και άλλοι παίκτες που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Χάβι Γκράθια γυμνάζονται στο προπονητικό της ρωσικής ομάδας.

Με βάση τις πληροφορίες, η πρόταση των ιθυνόντων της Ρουμπίν Καζάν προς τον μάνατζερ του Γουακάσο είναι να λάβει 150.000 ευρώ και να εξασφαλίσει την ελευθέρας του. Ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε περισσότερα, όμως μέχρι τη Δευτέρα (4/7) θα αποδεχτεί την προσφορά των Ρώσων και την Τρίτη (5/7) θα μπει στο αεροπλάνο για την Αθήνα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ