ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η προστασία και η αποφόρτιση του Μπεργκ

Η προστασία και η αποφόρτιση του Μπεργκ
Μπεργκ με Μπρόντμπι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όλοι στον Παναθηναϊκό επικεντρώνονται στην υποστήριξη του Μάρκους Μπεργκ, ενώ ο Σουηδός τονίζει ότι δεν ασχολείται με τους αντιπάλους.

Απολύτως φυσιολογικά, ο Μάρκους Μπεργκ είναι το πρόσωπο των ημερών… Οι κατηγορίες των ανθρώπων της Μπρόντμπι για ρατσιστική συμπεριφορά του Σουηδού σε βάρος του Λαμπογκάνγκ Πίρι θα τον θέσουν στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών στο Brondby Stadion. Κάτι που γνωρίζει ο ίδιος, καθώς και οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού.

Κοπεγχάγη, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

Για αυτό, προετοιμάζουν τον Μπεργκ για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει στην Κοπεγχάγη και τον αποφορτίζουν, προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα. Διότι ο πιο μεγάλος κίνδυνος εν όψει της ρεβάνς, είναι ο εκνευρισμός που μπορεί να καταλάβει τους παίκτες του Τριφυλλιού στη διάρκεια του παιχνιδιού.

Όλοι στο πλευρό του Μπεργκ

Ο Στραματσόνι είχε απανωτές συναντήσεις με τον Μπεργκ τις τελευταίες ημέρες, στο πλαίσιο της διαχείρισης της κατάστασης. Ο Ιταλός επαναλαμβάνει στον Σουηδό στράικερ ότι δεν πρέπει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις των αντιπάλων. Αντίθετα, οφείλει να τις αγνοήσει και να συγκεντρωθεί στο ματς, για να βοηθήσει στην επίτευξη της πρόκρισης.

Με τον Σουηδό έχει μιλήσει και ο Ζιλμπέρτο, ο οποίος του τόνισε πως η διοίκηση θα του συμπαρασταθεί με κάθε τρόπο. Επίσης, του εξήγησε πως έχει ληφθεί μέριμνα για την προστασία του ποδοσφαιριστή και της ομάδας και του ζήτησε να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι, αγνοώντας οτιδήποτε άλλο επιχειρήσουν να στήσουν από την Μπρόντμπι.

Ακόμα, με τον Μπεργκ επικοινώνησε και ο Γιάννης Αλαφούζος, ώστε να εκφράσει τη συμπαράσταση του. Άλλωστε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να αναληφθούν οι αναγκαίες πρωτοβουλίες για την προστασία του ποδοσφαιριστή.

Ο Σουηδός είναι ήρεμος

Πάντως, ο Μπεργκ δείχνει ήρεμος και σχολιάζει στους συμπαίκτες του ότι δεν έχει επηρεαστεί από τα λεγόμενα των αντιπάλων. Αυτό που έχει σημασία για τον ίδιο είναι η πρόκριση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League και θεωρεί πως οι προσπάθειες για να δυναμιτιστεί το κλίμα δεν πρόκειται να αποδώσει κάτι προς όφελος της Μπρόντμπι.

«Ας λένε και ας κάνουν ότι θέλουν, δεν με νοιάζει. Εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προκριθούμε. Αυτό μετράει και αυτό μας ενδιαφέρει» αναφέρει ο Μπεργκ στις συζητήσεις που έχει με τους άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού… Ένας στόχος που για να εκπληρωθεί, πρέπει οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού να πράξουν τα αυτονόητα την Πέμπτη (25/8) στο Brondby Stadion.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ