ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πλευρά Γιαννακόπουλου ζητά άμεσα συνάντηση

Η πλευρά Γιαννακόπουλου ζητά άμεσα συνάντηση

Η ομάδα εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου περιμένει την απάντηση της διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ζητά άμεσα συνάντηση, ακόμα και αύριο (19/4).

Το Πάσχα πέρασε και πλέον όλοι ασχολούνται ξανά με την καθημερινότητα τους. Αυτό ισχύει και στον Παναθηναϊκό, σε όλα τα μετερίζια του Συλλόγου. Η ομάδα εργασίας που έχει συστήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προκειμένου να ασχοληθεί με τις υποθέσεις του Ερασιτέχνη, αναμένει συνάντηση με τη διοίκηση.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει επικοινωνία και οι εκπρόσωποι του Γιαννακόπουλου έχουν ζητήσει από τους διοικούντες τον Όμιλο να συναντηθούν το πρωί της Τετάρτης (19/4). Ακόμα, δεν έχουν λάβει απάντηση και θα επιδιώξουν να την έχουν σήμερα (18/4).

Υπενθυμίζεται ότι στην πιο πρόσφατη γραπτή δήλωση του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε ζητήσει από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, να παραδώσει όλα τα στοιχεία στην ομάδα εργασίας μέχρι το τέλος Απριλίου. Συνεπώς, ο χρόνος μετρά αντίστροφα…

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Elaine Gregory: Η Ελληνοαμερικανίδα που κάνει θραύση στο Μαϊάμι

Πρώην χορεύτρια και χορογράφος, νυν μοντέλο αξιώσεων (με 'κάβα' δυο πτυχία) και προσεχώς σχεδιάστρια μαγιό. Μια ταλαντούχα ομογενή που αξίζει να ανακαλύψεις.

Ποδόσφαιρο είναι το γκολ του Παναμά

Το απαραίτητο κειμενικό VAR για τα ματς της χθεσινής ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24