ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πέμπτη κόκκινη στην καριέρα του Σάντσεθ

Η πέμπτη κόκκινη στην καριέρα του Σάντσεθ
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr καταγράφει τις αποβολές που έχει δεχτεί στην καριέρα του ο Σέρχιο Σάντσεθ και καταλήγει στην απ' ευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπριζ. (VIDEOS)

Παρότι νίκησε 2-1 τη Μπριζ στο πρώτο παιχνίδι του γ' προκριματικού γύρου του Champions League, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στη σύνθεση του στη ρεβάνς του Βελγίου, τον Σέρχιο Σάντσεθ.

Ο Ισπανός αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα στο 43', για ένα ασυνήθιστης σκληρότητας μαρκάρισμα για τα δικά του δεδομένα, στο 43' στον Ντιαμπί, σχεδόν στη γραμμή του κέντρου.

Η ενέργεια του προκάλεσε έκπληξη σε όλους, αφού κρίνεται αδικαιολόγητη για την κλάση και την εμπειρία του, καθώς και για το αγωνιστικό στυλ του, το οποίο θεωρείται ήρεμο...

Επιπροσθέτως, στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA, για να μάθουν εάν ο Σάντσεθ θα απουσιάσει περισσότερες από μία αγωνιστικές, λόγω της απ' ευθείας κόκκινης κάρτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η 5η αποβολή στην καριέρα του Σέρχιο Σάντσεθ και μόλις η δεύτερη με απ' ευθείας κόκκινη κάρτα. Το Sport24.gr καταγράφει τις προηγούμενες 4 φορές στις οποίες ο 29χρονος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, νωρίτερα από τους υπόλοιπους...

Τον έβγαλε ο Κριστιάνο

Η πρώτη και μοναδική έως το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μπριζ, απ' ευθείας αποβολή του Σάντσεθ, είχε λάβει χώρα στις 8 Μαΐου του 2013, στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου". Η Ρεάλ υποδέχτηκε τη Μάλαγα στο πλαίσιο της Primera Divizion και στα πρώτα λεπτά έπαιζε συνεχώς από τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος επιθετόταν από αριστερά.

Ο Σάντσεθ κάλυπτε το δεξί άκρο της άμυνας και είχε την επίβλεψη του Πορτογάλου σταρ. Στο 20' ο Ρονάλντο μπήκε στην περιοχή βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας, ο Σάντσεθ τον ανέτρεψε από πίσω και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και την απ' ευθείας κόκκινη κάρτα στον τότε αμυντικό των Ανδαλουσιανών.

Για την ιστορία, η εκτέλεση του Ρονάλντο αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα, ενώ, η Μάλαγα ηττήθηκε με το βαρύ 6-2 στη Μαδρίτη. Δείτε τη φάση της αποβολής στο 2ο λεπτό του βίντεο...

Ο Σάντσεθ μετράει άλλες τρεις αποβολές, δύο ως παίκτης της Μάλαγα και μία ως παίκτης της Σεβίλλης. Άπασες έχουν προέλθει από δεύτερη κίτρινη κάρτα, για εντός του ορίου μαρκαρίσματα.

Ημερομηνία Διοργάνωση Ματς Λεπτά κίτρινων καρτών
2/2/2011 Κύπελλο (Ημιτελικά) Ρεάλ - Σεβίλλη 2-0 65' - 84'
15/9/2012 Πρωτάθλημα Μάλαγα - Λεβάντε 3-1 35' - 87'
8/2/2014 Πρωτάθλημα Ράγιο Βαγεκάνο - Μάλαγα 4-1 5'-45'

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Ισπανός αμυντικός ήταν ανακουφισμένος για την κατάληξη του σκορ και μοίρασε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του. Ο Ισπανός ανάρτησε μία φωτογραφία στο Instagram από τη φάση της αποβολής του και έγραψε το εξής μήνυμα στα ισπανικά και στα αγγλικά:

"Δεν ήταν η καλύτερη ημέρα, αλλά, η ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά με αυτή τη νίκη! Μπράβο!".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ