ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Πατσούκα μιλά με τον Τσάβες

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÐÁÏ (ÓÔÅÖÁÍÏÓ ÑÁÐÁÍÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η μεξικανική Πατσούκα έχει στη λίστα της τον Αντρές Τσάβες και ο Παναθηναϊκός περιμένει τις εξελίξεις. Χριστούγεννα αποφασίζει ο Ροντρίγκο Μολέντο.

Ο Αντρές Τσάβες έχει καλό όνομα στη Λατινική Αμερική και ο Παναθηναϊκός ποντάρει στη φήμη του, προκειμένου να καταφέρει να τον πουλήσει. Ήδη, η Ταγέρες προσέγγισε τον 26χρονο στράικερ, όμως δεν είναι η μόνη.

Η μεξικανική Πατσούκα έχει κάνει κρούση στον Τσάβες και διερευνά την προοπτική να τον αποκτήσει. Ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο πόσο προχωρημένη είναι η επαφή, ωστόσο είναι σαφές ότι ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ψηλά στη λίστα της.

Η Πατσούκα ανήκει σε έναν από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματικούς ομίλους του Μεξικό και το γεγονός δημιουργεί προσδοκίες στον Παναθηναϊκό. Βέβαια, είναι δύσκολο να αποσβεστεί το 1,35 εκατομμύρια ευρώ που οφείλει στη Μπόκα Τζούνιορς και στη Μπάνφιλντ, όμως τουλάχιστον να αποσβέσει ένα μέρος του ποσού.

Από εκεί και πέρα, θα συνεχιστούν οι συνομιλίες του Παναθηναϊκού με τον Τσάβες, τη Μπόκα και τη Μπάνφιλντ, ώστε να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση. Διότι, κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα πουληθεί ο Αργεντινός στράικερ...

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΕΛΟΖ

Ο ατζέντης του Ροντρίγκο Μολέντο, Ζίλμαρ Βελόζ, μίλησε στην ιστοσελίδα "revistacolorada.com.br" και ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Ιντερνασιονάλ. Ο Βελόζ επιβεβαίωσε την πρόταση για την απόκτηση του πελάτη του, αλλά εξήγησε ότι ο Μολέντο θα αποφασίσει στη διακοπή των Χριστουγέννων. Ακόμα, πρόσθεσε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά όχι συγκεκριμένη προσφορά και έδωσε καλές πιθανότητες για τον επαναπατρισμό του 30χρονου κεντρικού αμυντικού.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ