ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η παρουσίαση της φανέλας του Παναθηναϊκού και οι αλλαγές της

Η παρουσίαση της φανέλας του Παναθηναϊκού και οι αλλαγές της

Την Τετάρτη (15/7) στις 7.00μ.μ. ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει τις τρεις φανέλες της φετινής σεζόν σχεδιασμένες από την PUMA και το Sport24 σας προϊδεάζει για τις αλλαγές σε σχέση με αυτές που ήδη έχουν φορέσει οι πράσινοι.

Όπως έχει ανακοινωθεί την Τετάρτη το βράδυ ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει σε εκδήλωση στο Baraonda τις τρεις φανέλες της νέας σεζόν σχεδιασμένες από την PUMA με τις δυο πλευρές να ξεκινούν έτσι την τριετή συνεργασία τους.

Το τριφύλλι από την πρώτη μέρα της φετινής προετοιμασίας του φοράει τα ρούχα της PUMA και μάλιστα στα τρία φιλικά που έδωσε στην Ολλανδία αγωνίστηκε με δυο φανέλες που είχε κατασκευάσει η αθλητική εταιρεία για τους πράσινους.

Μια φανέλα την οποία είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας το Sport24.GR με σχετικό δημοσίευμα στις αρχές Μάιου.

Η PUMA όμως θέλοντας να μην κυκλοφορήσουν οι τελικές εμφανίσεις των πράσινων για την φετινή σεζόν είχε φτιάξει τελικά πέντε εμφανίσεις για το τριφύλλι. Ώστε οι δυο να χρησιμοποιηθούν στα φιλικά και οι τρεις να παρουσιαστούν κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης. Ένα σενάριο για το οποίο επίσης σας είχε ενημερώσει το Sport24.Gr από τις 20 Ιουνίου.

Σε ότι έχει να κάνει με την παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2015-16 οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτές θα έχουν αρκετά κοινά στοιχεία με τις δυο που ήδη έχει βάλει το τριφύλλι αλλά και κάποιες βασικές διαφορές.

Η παρουσίαση της φανέλας του Παναθηναϊκού και οι αλλαγές της
INTIME SPORTS

Αρχικά το χρώμα στην πράσινη δεν θα είναι τόσο πολύ σκούρο όπως αυτή που φόρεσε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Άρνεμ. Σε ότι έχει να κάνει με την λαιμόκοψη δεν θα είναι τελείως πράσινης αλλά θα έχει και λίγο λευκό που το σπάει. Ενώ στο μανίκι η άσπρη ρήγα θα κατεβαίνει μέχρι κάτω αλλά εν συνεχεία δεν θα είναι σε όλο το μπράτσο. Τέλος η πράσινη θα έχει και κάποιες γραμμές οριζόντιες αλλά πολύ λεπτές και επίσης σε πράσινο χρώμα αλλά λίγο ποιο ανοικτό.

Η πράσινη φανέλα θα μοιάζει με αυτή της Ρέιντζερς για την φετινή σεζόν με το μπλε να αντικαθιστάτε από το πράσινο και το κόκκινο από το λευκό.

Η παρουσίαση της φανέλας του Παναθηναϊκού και οι αλλαγές της

Σε ότι έχει να κάνει με την λευκή και αυτή θα σπάει στην λαιμόκοψη με λίγο πράσινο και επίσης η πράσινη ρήγα δεν θα κλείνει όλο το χέρι. Ενώ στην δεύτερη εμφάνιση του τριφυλλιού δεν θα υπάρχουν οριζόντιες ρίγες αλλά κάποιοι ρόμβοι επίσης στο ίδιο χρώμα όμως.

Τέλος και αναφορικά με την τρίτη εμφάνιση αυτή θα έχει ένα σκούρο μπλε χρώμα προς μοβ και επίσης δεν θα έχει γιακά.

Ανοίγει τις πύλες της η νέα μπουτίκ

Στην διάρκεια της Τετάρτης αναμένεται να ανοίξει και η νέα μπουτίκ του Παναθηναϊκού η οποία έχει φτιαχτεί από την αρχή και φυσικά έχει πλέον όλα τα νέα προϊόντα της PUMA για το τριφύλλι. Οι εργασίες που ξεκίνησαν από τις 10 Ιουνίου και μετά ολοκληρώθηκαν και την Τετάρτη (15/7) παράλληλα με την παρουσίαση της νέας φανέλας θα ανοίξει και αυτή τις πύλες της για να υποδεχθεί τους φίλους του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ