ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Πάρμα ρώτησε για τον Καμπέσας

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΑΜΠΕΣΑΣ(Α) ΜΟΛΕΔΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΑΜΠΕΣΑΣ(Α) ΜΟΛΕΔΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μπράιαν Καμπέσας δεν επιστρέφει από το Κίτο και αυξάνονται συνεχώς τα δημοσιεύματα που θέλουν ιταλικές ομάδες να ψάχνονται για τον δανεισμό του.

Ο Μπράιαν Καμπέσας εξακολουθεί να βρίσκεται στο Κίτο και η καθυστέρηση στην επιστροφή του επιτρέπει τη διάδοση φημών. Σε συνδυασμό με τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός και με το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καθιερωθεί, προκύπτουν σενάρια για το "σπάσιμο" του δανεισμού του από την Αταλάντα.

Η Αβελίνο ήταν η πρώτη που συνδέθηκε με τον 20χρονο εξτρέμ από το Εκουαδόρ, αλλά δεν ήταν η μόνη. Αργά το βράδυ της Τρίτης (2/1) ο ιταλικός σταθμός "Sky Italia" μετέδωσε ότι ο αθλητικός διευθυντής της Πάρμα, Ντανιέλε Φατζιάνο, ρώτησε για το καθεστώς του Καμπέσας.

Η Πάρμα αγωνίζεται στη Serie B και ο Φατζιάνο θεωρεί τον Καμπέσας ως μία ιδανική προσθήκη για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Μάλιστα, φέρεται να άρχισε τις επαφές για να τον πάρει δανεικό από το Μπέργκαμο.

Ωστόσο, η Αβελίνο και η Αταλάντα θα αντιμετωπίσουν μεγαλύτερο ανταγωνισμό. Η Κροτόνε και η Σπαλ έχουν στη λίστα τους τον Καμπέσας, χωρίς να έχουν κινηθεί επίσημα μέχρι στιγμής. Πάντως, ο ποδοσφαιριστής δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τα λεγόμενα των Ιταλών...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ