ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η παραμονή του Κλωναρίδη και οι δυσκολίες

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος θέλει να κρατήσει τον Βίκτωρα Κλωναρίδη στον Παναθηναϊκό, αλλά η Λανς δεν είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Στο πλαίσιο της διατήρησης του «κορμού» της ομάδας, η παραμονή του Βίκτωρα Κλωναρίδη είναι από τους πρώτους στόχους του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ο τεχνικός διευθυντής θέλει ο Παναθηναϊκός να επανακτήσει τα δικαιώματα του ομογενή επιθετικού από τη Λανς, η οποία τον είχε αγοράσει την τελευταία μέρα του Αυγούστου του 2016.

Φαινομενικά, το δύσκολο κομμάτι αφορά στο κόστος της απόκτησης του Κλωναρίδης. Πράγματι, ο Λυμπερόπουλος έχει μιλήσει με τους Γάλλους παράγοντες και έχει διαπιστώσει ότι με ένα ποσό που θα υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ, συζητούν την πώληση του 24χρονου στράικερ.

Ωστόσο, στην εξίσωση μπαίνει και ο ποδοσφαιριστής. Ο Κλωναρίδης έχει εξαιρετική σχέση με τον Λυμπερόπουλο και εκτιμά τον Ουζουνίδη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμφωνήσει σε ότι του προταθεί… Αντίθετα, σε μία διερευνητική επαφή έδειξε να μην ικανοποιείται με τα χρήματα, ενώ ανησυχεί ιδιαιτέρως για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Ακόμα ένας λόγος που καθιστά διστακτικό τον Κλωναρίδη, είναι η αβεβαιότητα στον Παναθηναϊκό. Ο ομογενής επιθετικός βρίσκεται στο Τριφύλλι από το καλοκαίρι του 2013 και ξέρει από πρώτο χέρι πόσο ευμετάβλητος είναι στις αποφάσεις του ο Γιάννης Αλαφούζος. Επομένως, δεν είναι παράλογο να φοβάται μήπως σύντομα βρεθεί σε μία τελείως διαφορετική κατάσταση από την τωρινή.

Ασφαλώς, η παραμονή του Κλωναρίδη δεν χαρακτηρίζεται ανέφικτη. Ο ποδοσφαιριστής ξέρει ότι με τον Παναθηναϊκό μπορεί να αναδείξει τα προσόντα του, τη στιγμή που δεν μπόρεσε να καθιερωθεί ούτε στη Ligue 2. Ωστόσο, είναι μία υπόθεση που θα χρειαστεί το χρόνο της…

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ