ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η παραμονή Λεντέσμα κόβει τον άλλο box to box

Η παραμονή Λεντέσμα κόβει τον άλλο box to box
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε στο Sport24.gr για την πρόταση που θα καταθέσει ο Παναθηναϊκός στον Κριστιάν Λεντέσμα και πως θα αναπροσαρμοστεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός, ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για τον Αργεντινό.

Η έλευση του Κριστιάν Λεντέσμα στην Αθήνα την Παρασκευή (8/7) με την αποστολή του Παναθηναϊκού από το Τέχελεν της Ολλανδίας, σημαίνει πως οι πιθανότητες ένταξης του ποδοσφαιριστή στο ρόστερ, αυξάνονται. Ο Στραματσόνι διαπίστωσε ότι ο Αργεντινός παραμένει ενεργός ποδοσφαιριστής και ο 33χρονος χαφ πείστηκε ότι η ομάδα διαθέτει προοπτικές για να διεκδικήσει τίτλους και να παίξει καλά στο Europa League.

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (9-10/6) αναμένεται στην πρωτεύουσα ο ατζέντης του Λεντέσμα, προκειμένου να έχει επαφές με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για το οικονομικό σκέλος. Κατά τις αρχικές προσεγγίσεις, ο Στραματσόνι είχε ενημερώσει τον Λεντέσμα ότι η ΠΑΕ μπορεί να διαθέσει περίπου 500.000 ευρώ ετησίως, εφόσον συμφωνήσουν να συνεργαστούν και για να τον δελεάσει, πρότεινε συμβόλαιο 1+1, αρκεί να συμπληρωθεί ένας αριθμός αγώνων.

Η αναπροσαρμογή στα χαφ

Ο Λεντέσμα διστάζει να μειώσει τις αποδοχές του τόσο πολύ, μετά το 1,2 εκατομμύρια ευρώ που προέβλεπε το συμβόλαιο του με τη Σάντος, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, έχουν βρεθεί εναλλακτικές. Ο Στραματσόνι και ο Ζιλμπέρτο θα αναπροσαρμόσουν το μεταγραφικό σχεδιασμό και θα κατευθύνουν περισσότερα χρήματα στον Κριστιάν Λεντέσμα.

Εφόσον συμφωνήσει ο Αργεντινός χαφ, ο οποίος διαθέτει επιτελικές ικανότητες, πλέον καθίσταται περιττή η προσθήκη ενός ακόμα box to box χαφ, όπως ο Παναγιώτης Κονέ. Διότι με τη μεταγραφή του Μουμπάρακ Γουακάσο (αρκεί όλα να κυλήσουν ομαλά) και την απόκτηση του Λεντέσμα, σε συνδυασμό με την παρουσία των Λέτο, Βιγιαφιάνες, Λουντ ο Παναθηναϊκός έχει πολλές λύσεις στον δημιουργικό τομέα.

Περαιτέρω, στη διάρκεια του καλοκαιριού του 2016 θα αναζητηθεί ένας αμυντικός χαφ με ανασταλτικές ικανότητες, με χαμηλό κασέ και θα αποτελέσει την εναλλακτική του Κάρλος Ζέκα. Είτε στο "6άρι" στο ρόμβο ή τον παρτενέρ του Λεντέσμα στους δυο "κόφτες". Προκρίνεται η συγκεκριμένη απόφαση γιατί μόνο με τον Ζέκα δεν βγαίνει η σεζόν και ο Λεντέσμα δεν θα αποκτηθεί για το "χαμαλίκι", αλλά για την ποιότητα του.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού

Όσον αφορά τις αποδοχές του Κριστιάν Λεντέσμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, η πρόταση που θα καταθέσει η διοίκηση στον Αργεντινό μέσο προβλέπει πάγιες αποδοχές 600.000 ευρώ και πριμ επίτευξης στόχων, όπως η συμμετοχή στους ομίλους του Europa League και η κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή. Ο Αργεντινός έχει αποδεχτεί την προσφορά ως βάση συζήτησης και έπονται τα υπόλοιπα με τον μάνατζερ του...

Σύμφωνος με την αυξημένη πρόταση στον Λεντέσμα είναι και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έχει πειστεί από τα λεγόμενα του Αντρέα Στραματσόνι και έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του ποδοσφαιριστή στο φιλικό με την Οσμανλίσπορ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ που ήταν επιφυλακτικός μετά το "κάζο" με τον Μάικλ Εσιέν, συγκατατέθηκε για την υπέρβαση και θα γνωριστεί με τον Αργεντινό στις επόμενες ημέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ