ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Δείτε πλάνα από το βίντεο που δημοσιοποίησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με όσα συνέβησαν στο περιθώριο του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Τα πρόσωπα, οι αντιδράσεις και η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. (VIDEO)

Πλάνα διάρκειας 12,5 λεπτών έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέσω της παρακάμερας που είχε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης". Από την άφιξη της αποστολής, στην προθέρμανση και με κοντινά στη διάρκεια του ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, καταγράφεται πως έζησαν το ματς οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο.

Στα στιγμιότυπα ξεχωρίζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. με την κάμερα να καταγράφει πολλές φράσεις του! "Μόνος του βγαίνει ο άλλος" μονολογεί ο Ουζουνίδης σε μία φάση που δεν δόθηκε πάσα, ενώ ζητά από έναν άλλο παίκτη του να δείξει υπομονή: "Calma, calma, wait, wait".

Ο Ουζουνίδης διαμαρτυρήθηκε για τη φάση που υποδείχτηκε εσφαλμένα ως οφσάιντ ο Κλωναρίδης, λέγοντας ότι "αυτό δεν ήταν οφσάιντ και βγαίνει τετ α τετ. Τετ α τετ βγαίνει, δεν ήταν οφσάιντ και τον καλύπτει ο απέναντι".

"Γιατί δεν σουτάρεις, μόνος σου βγαίνεις μωρέ" αναρωτήθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού για τη φάση που δεν τελείωσε ο Εμποκού, κάνοντας κάτι σαν πάσα, ενώ δίνει οδηγίες στους Λέτο και Λουντ, προτρέποντας τους να τα δώσουν όλα στα 15 λεπτά που μένουν.

Το βίντεο "πιάνει" ακόμα τους πανηγυρισμούς του Λέτο, την αγωνία του Στιλ και την αγκαλιά των αδερφών Βλαχοδήμων μετά τη λήξη του ντέρμπι!

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ