ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η παραδοχή του Μπεργκ για την απόδοση του

Η παραδοχή του Μπεργκ για την απόδοση του
Μπεργκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ έδειξε επηρεασμένος από την ατμόσφαιρα στο Brondby Stadion και την επιθετικότητα που βίωσε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Μάρκους Μπεργκ ήξερε ότι το βράδυ της Πέμπτης (25/8) θα βρεθεί στο επίκεντρο των αποδοκιμασιών στο Brondby Stadion. Στις μέρες που μεσολάβησαν, προετοιμάστηκε ψυχολογικά για την αντιμετώπιση που θα έχει, ενώ το προπονητικό επιτελείο και οι συμπαίκτες του συμπαραστάθηκαν και τον υποστήριξαν.

Παρόλα αυτά, ήταν φανερό πως ο Σουηδός στράικερ επηρεάστηκε απ’ όσα προηγήθηκαν και δεν είχε καλή απόδοση στη ρεβάνς της Κοπεγχάγης. Βέβαια, δεν βοηθήθηκε από τη συνολική παρουσία του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο ήταν καλύτερος, έχοντας ως παρτενέρ τον Λέτο. Αλλά, αυτό δεν αλλάζει ότι ο Μπεργκ στο συγκεκριμένο ματς δεν είχε σχέση με τον ποδοσφαιριστή που κάνει τη διαφορά στον αγωνιστικό χώρο.

Οι αποδοκιμασίες των Δανών φιλάθλων, το σε κρεμάλα ομοίωμα του και το πανό που απεικόνιζε τον Πίρι να κρατά το κομμένο κεφάλι του, δεν τον άφησαν ανεπηρέαστο. Μία επιρροή που δεν θεωρείται παράλογη, αφού πριν το ματς είχε δεχτεί απειλές ο ίδιος και η οικογένεια του μέσω διαδικτύου και ο προπονητής και ο αθλητικός διευθυντής της Μπρόντμπι, καταφέρθηκαν εναντίον του με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού για την Αθήνα, ο Μπεργκ σε συνομιλία που είχε, παραδέχτηκε ότι επηρεάστηκε. «Ναι, δεν ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος, είναι αλήθεια» τόνισε ο Σουηδός. Ωστόσο, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στην υπόθεση, εξηγώντας πως το σημαντικό ήταν να επιτευχθεί η πρόκριση και ο ίδιος είναι χαρούμενος όταν η ομάδα πετυχαίνει, ακόμα και αν εκείνος δεν είναι τόσο αποδοτικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ