ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η πανηγυρική γροθιά του Ουζουνίδη προς τους φίλους του Παναθηναϊκού

Η πανηγυρική γροθιά του Ουζουνίδη προς τους φίλους του Παναθηναϊκού

Το επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο Youtube παρουσίασε την παρακάμερα του νικηφόρου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τους έξαλλους πανηγυρισμούς του Μαρίνου Ουζουνίδη να "κλέβουν" τις εντυπώσεις. (VIDEO)

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του "αιώνιου ντέρμπι", επικρατώντας 1-0 του Ολυμπιακού χάρη σε γκολ του Λούκας Βιγιαφάνιες στο 56ο λεπτό. Το κλίμα τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά το τέλος του αγώνα ήταν πανηγυρικό στο "πράσινο" στρατόπεδο. Οι φίλαθλοι του "τριφυλλιού" έδωσαν δυναμικό παρών και στήριξαν την ομάδα τους, ενώ κι απ' την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ χάρηκαν ιδιαίτερα την επιτυχία.

Δύο ημέρες μετά το σημαντικό "τρίποντο", το επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο Youtube παρουσίασε την παρακάμερα του νικηφόρου ντέρμπι, με τους πανηγυρισμούς του Μαρίνου Ουζουνίδη να "κλέβουν" τις εντυπώσεις. Αποκορύφωμα, το ξέσπασμα με υψωμένη γροθιά προς τον κόσμο της ομάδας, ύστερα απ' το σφύριγμα της λήξης. Βέβαια, όπως είναι λογικό, δεν έλειψαν και τα "όλε-όλε" με τους οργανωμένους οπαδούς, αλλά κι οι... χοροί και τραγούδια.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ