ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΠΑΕ παρουσιάζει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα

Η ΠΑΕ παρουσιάζει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα παρουσιάσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα σε συνέντευξη Τύπου και αναμένεται με ενδιαφέρον η ανακοίνωση του πλάνο του Βραζιλιάνου.

Η πρόσληψη του Ζιλμπέρτο Σίλβα ως διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, όμως η επίσημη παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (26/5).

Ο Βραζιλιάνος θα τεθεί ενώπιον των δημοσιογράφων, προκειμένου να παρουσιάσει το πλάνο του και να απαντήσει σε ερωτήσεις αναφορικά με τις επιδιώξεις του.

Πρόκειται για μία εκδήλωση με ξεχωριστό ενδιαφέρον, αφού ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για την ποδοσφαιρική φιλοσοφία του Ζιλμπέρτο και ποια πολιτική θα ακολουθήσει ως επικεφαλής της ομάδας ποδοσφαίρου.

Κυρίως, για τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό του, διότι η τριετής διάρκεια του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό σημαίνει πως προτίθεται να υλοποιήσει μια σειρά ενεργειών.

Παράλληλα, ενδεχομένως να διευκρινιστεί το πλαίσιο της συνεργασίας του με τον Αντρέα Στραματσόνι, επειδή είναι ξεκάθαρο ότι οι αρμοδιότητες του Ιταλού υπερβαίνουν αυτές ενός απλού προπονητή.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ