ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το φάκελο στην UEFA

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το φάκελο στην UEFA

Στον Παναθηναϊκό πήραν αποστάσεις από το δημοσίευμα που τους θέλει να στέλνουν φάκελο στην UEFA, σχετικά με τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο φύλο του Σαββάτου (13/6), η εφημερίδα Live Sport υποστήριξε ότι οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό παρακολουθούν την εξέλιξη της υπόθεσης της "εγκληματικής οργάνωσης" στο ποδόσφαιρο και συγκεντρώνουν το αποδεικτικό υλικό, με πρόθεση να το αποστείλουν στην UEFA και να ζητήσουν την παρέμβαση της.

Ωστόσο, στην ΠΑΕ σχολίασαν το δημοσίευμα και πήραν αποστάσεις από το περιεχόμενο του, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τους εκφράζει, ενώ, συμπλήρωσαν ότι θα τοποθετηθούν επίσημα σε μεταγενέστερο χρόνο.

"Αφήστε τον Παναθηναϊκό να κάνει τη δουλειά του. Αφήστε και τους δικαστικούς λειτουργούς να κάνουν τη δική τους. Ο Παναθηναϊκός σεβόμενος τους θεσμούς εντός και εκτός Ελλάδος έχει δηλώσει σαφώς ότι θα τοποθετηθεί επισήμως στον προσήκοντα χρόνο. Συνεπώς, οι όποιες σχετικές πληροφορίες δημοσιοποιούνται δεν τον εκφράζουν" ανέφεραν στελέχη της διοίκησης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ