ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Δημοσιεύματα αμαυρώνουν την προσπάθεια ανθρώπων της ΠΑΕ"

Παναθηναϊκός: "Δημοσιεύματα αμαυρώνουν την προσπάθεια ανθρώπων της ΠΑΕ"
Παναθηναϊκός, σήμα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για δημοσιεύματα που αφορούν τον ισολογισμό της προηγούμενης σεζόν και έθεσε στη διάθεση του καθενός τα επίσημα έγγραφα.

Την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκάλεσαν δημοσιεύματα αναφορικά με τον ισολογισμό της. Η ΠΑΕ διέψευσε ότι το έγγραφο είναι ανυπόγραφο καιτόνισε ότι θα προασπίσει τα συμφέροντά της σε παρόμοια φαινόμενα στο μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όλα όσα γράφονται αναφορικά με ανυπόγραφο ισολογισμό παρελθόντων ετών, αλλά και της περιόδου 2016-17. Τα σχετικά έγγραφα είναι στην διάθεση κάθε καλοπροαίρετου, που θέλει να λάβει γνώση.

Τους τελευταίους μήνες δημοσιεύματα-πολλές φορές υβριστικού και μειωτικού περιεχομένου-αμαυρώνουν την προσπάθεια των ανθρώπων της ΠΑΕ, που τρέχουν τα θέματα αδειοδότησης, οικονομικά θέματα και δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις στο φίλαθλο κοινό. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένη αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, να προασπίσει τα συμφέροντά της».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ