ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ΠΑΕ ενημερώνει τους παίκτες και θέλει υπογραφές

Η ΠΑΕ ενημερώνει τους παίκτες και θέλει υπογραφές
EUROKINISSI

Η διοίκηση αναμένεται να ενημερώσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού την Τετάρτη (28/3) και να τους ζητήσει να υπογράψουν τους διακανονισμούς για την αδειοδότηση.

Ο διαφαινόμενος υποβιβασμός και η αβεβαιότητα που επικρατεί για το μέλλον του Παναθηναϊκού, έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους ποδοσφαιριστές. Γι αυτό, όπως ενημερωθήκατε από το Sport24.gr, την Τρίτη (27/3) οι παίκτες ζήτησαν να πάει στο "Γεώργιος Καλαφάτης" εκπρόσωπος της διοίκησης για να τους ενημερώσει σχετικά.

Πράγματι, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, την Τετάρτη (28/3) ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα πάει στο αθλητικό κέντρο του Κορωπίου, αλλά με διπλό σκοπό. Αφενός θα προσπαθήσει να καθησυχάσει τους ποδοσφαιριστές και αφετέρου να αποσπάσει τις υπογραφές τους στους διακανονισμούς, που θα συμπεριληφθούν στο φάκελο ο οποίος θα κατατεθεί στην Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Το έργο της διοίκησης μόνο εύκολο δεν προμηνύεται. Από τη μία δεν έχει να ανακοινώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την εξόφληση των δεδουλευμένων και από την άλλη, έχει να αντιμετωπίσει δυσπιστία και καχυποψία από το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ΠΑΕ οφείλει τις δόσεις Δεκεμβρίου και Φεβρουαρίου στους παίκτες, ενώ "τρέχει" η τρίτη δόση. Μάλιστα, οι ξένοι παίκτες έχουν οφειλόμενα από τη δόση Οκτωβρίου και έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους για την καθυστέρηση. Ειδικά, αυτοί δεν δείχνουν διάθεση να συνεργαστούν με τους διοικούντες, αν δεν πάρουν άμεσα χρήματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τις προηγούμενες σεζόν, η ολοκλήρωση του φακέλου για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα, άρχιζε με τη συγκέντρωση υπογραφών από το ρόστερ. Ωστόσο, φέτος ούτε καν αυτό δεν έχει επιτευχθεί και δείχνει πόσο ανέτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για τη διαδικασία...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ