ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ομιλία του Ουζουνίδη στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και προσπάθησε να τους κρατήσει σε εγρήγορση. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Μαστίγιο και καρότο... Αυτή την τακτική εφάρμοσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στα αποδυτήρια του "Απόστολος Νικολαΐδης", μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 1-0. Από τη μία αναγνώρισε την επιτυχία τους και από την άλλη, τους κράτησε προσγειωμένους.

Ο 48χρονος προπονητής μίλησε στους παίκτες του και αρχικά, τους συνεχάρη για το νικηφόρο αποτέλεσμα και την απόδοσή τους: "Μπράβο, πετύχαμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους για την απόδοση σας. Προσπαθήσατε πολύ, κερδίσατε όλες τις μονομαχίες και νικήσαμε δίκαια".

Έπειτα, όμως, τους επανέφερε στην πραγματικότητα της τέταρτης θέσης στο πρωτάθλημα: "Δεν θέλω να εφησυχάσετε μετά από αυτή τη νίκη. Δεν έχουμε κατακτήσει κάτι, είμαστε πίσω στη βαθμολογία και μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Έχουμε και άλλα ντέρμπι και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου".

Καταλήγοντας, ο Ουζουνίδης τους προέτρεψε να έχουν ανάλογη συγκέντρωση σε όλα τα προσεχή ματς: "Με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ καλοί, αλλά θέλω να καταβάλλουμε την ίδια προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να έχουμε κάθε Κυριακή την ίδια συγκέντρωση που είχαμε σήμερα και τότε θα πάρουμε πιο πολλές νίκες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ