ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η ομάδα που θα στηρίξει ο Καλτσίδης

Tue., Apr. 15, 2014, Russia, Moscow. [English translation in progress (1)] Kommersant Photo/Dmitry Azarov 
#RU 15.04.2014, , .    " "   ( )         ()       ()  ... :  /
Tue., Apr. 15, 2014, Russia, Moscow. [English translation in progress (1)] Kommersant Photo/Dmitry Azarov #RU 15.04.2014, , . " " ( ) () () ... : / KOMMERSANT

Ο Φιλάρετος Καλτσίδης αποφάσισε σύμφωνα με ρωσικά media να συνδράμει οικονομικά ποδοσφαιρική ομάδα. Μόνο που αυτή δεν θα είναι ο Παναθηναϊκός...

Στο μυαλό πολλών φίλων του Τριφυλλιού ο Φιλάρετος Καλτσίδης αποτελεί ίσως την ιδανική λύση για το ιδιοκτησιακό/οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ. Παρότι το πρότερο ενδιαφέρον του παραμένει θολό, υπάρχουν αρκετοί που πιστεύουν ότι ο ομογενής επιτυχημένος επιχειρηματίας προσπάθησε να μπει στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν του το επέτρεψε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Επιπλέον, συχνά-πυκνά απασχολεί το "πράσινο" ρεπορτάζ, με τελευταίο κρούσμα... μία φημολογούμενη συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τη συγκρότηση του PAO Foundation.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο Καλτσίδης τραβά για άλλες πολιτείες... Ή, πιο ορθά, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στο ποδόσφαιρο της Ρωσίας, της χώρας όπου δημιούργησε την περιουσία του. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει ο ρωσικός Τύπος με δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες.

Ο "βασιλιάς του τσιμέντου", όπως αποκαλείται ο Καλτσίδης στη Ρωσία, εμφανίζεται έτοιμος να επενδύσει στη FC Mordovia Saransk. Δεν σκοπεύει να εμπλακεί μετοχικά, αλλά μέσω των εταιριών του θα δώσει υψηλή χορηγία στην ομάδα και θα συνεργαστεί με τη διοίκηση.

Η FC Mordovia Saransk αγωνίζεται στη δεύτερη Εθνική κατηγορία της Ρωσίας και έχει την έδρα της στην πόλη Σαράνσκ, της αυτόνομης δημοκρατίας της Μορδόβια, η οποία έχει πληθυσμό 834.755 κατοίκους σύμφωνα με την τελευταία απογραφή. Είχε υποβιβαστεί από την πρώτη κατηγορία πριν τρία χρόνια και έχει αρχίσει προσπάθεια για ανασύνταξη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ