ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η νίκη του Παναθηναϊκού στα social media

Η νίκη του Παναθηναϊκού στα social media
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αρκετοί ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού θέλησαν να πανηγυρίσουν με τους... φίλους τους στο διαδίκτυο.

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λεβαδειακού με 3-0 πανηγυρίστηκε από τους παίκτες των πράσινων και στα social media με αρκετούς ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού να κάνουν ποσταρίσματα στους λογαριασμούς τους για την πρεμιέρα στην Super League.

Από αυτούς ο Γουακάσο εμφανίστηκε τρελαμένος με το ντεμπούτο του και το πρώτο του γκολ ενώ αποθέωσε τους συμπαίκτες του και τον κόσμο για την συμπαράσταση.

Αρχικά ο αρχηγός του τριφυλλιού, ο Ζέκα, έγραψε στο instagram: "Πρώτο παιχνίδι της σεζόν, πρώτη νίκη. Περήφανος για εσάς παιδιά, αυτός είναι ο δρόμος".

Ο Ιμπάρμπο με την σειρά του έγραψε: "Σπουδαίο αποτέλεσμα". Ολιγόλογος και ο Ρόμπιν Λουντ που πόσταρε: "Καλή αρχή για την Super League".

Από την πλευρά του ο Μουμπάρακ Γουακάσο ο οποίος έκανε ντεμπούτο με γκολ στο πρωτάθλημα έγραψε: "Καλή αρχή, πρώτο ματς στο πρωτάθλημα, πρώτη νίκη και πρώτο γκολ για μένα. Ευχαριστώ το Θεό. Οι συμπαίκτες μου και οι οπαδοί ήταν υπέροχοι. Ανυπομονώ για το ματς της Πέμπτης στο Europa League κόντρα στον Άγιαξ".

Ενώ τέλος ο Βιγιαφάνιες που πέρασε ως αλλαγή έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram: "Καλή αρχή στο πρωτάθλημα".

First game of the season, first victory! Proud of you boys, this is the way #pao #gate13 #paofamily #Z10

A photo posted by Zeca Rodrigues (@zeca_rodrigues) on


Great result#Panathinaikos @fcpanathinaikos

A photo posted by Victor Ibarbo (@ibarbovictor) on


Good start for the Super League! #pao #panathinaikos

A photo posted by Robin Lod (@rollilod) on


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ