ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η νέα υπέρβαση ικανοποίησε τον Μολέντο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr για τη διαπραγμάτευση μεταξύ της διοίκησης του Παναθηναϊκού και του Ροντρίγκο Μολέντο, ενόψει του νέου συμβολαίου.

Μία μικρή υπέρβαση στους αρχικούς υπολογισμούς της έκανε η διοίκηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να πείσει τον Ροντρίγκο Μολέντο να επεκτείνει το συμβόλαιο του έως τον Ιούνιο του 2020. Διότι, πέραν του αγωνιστικού κομματιού που συζήτησε με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο Βραζιλιάνος απαίτησε γενναία αύξηση στις αποδοχές του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην προ μηνός πρόταση που είχε καταθέσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος στον μάνατζερ του Μολέντο, που προέβλεπε καθαρά 440.000 ευρώ ετησίως, προστέθηκαν μπόνους που αυξάνουν το συνολικό ποσό άνω του μισού εκατομμυρίου ευρώ. Ο Βραζιλιάνος θεωρεί επιτεύξιμα τα έξτρα χρήματα και έμεινε ικανοποιημένος από την προσφορά, αναλογιζόμενος και την έλλειψη ρευστότητας της ΠΑΕ.

Σε πρώτη φάση, ο Μολέντο απάντησε θετικά στην πρόταση της διοίκησης και πλέον, η συζήτηση θα εξειδικευτεί μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών. Ίσως η πιο σημαντική εκκρεμότητα που θα χρειαστεί ρύθμιση, αφορά την προκαταβολή. Ο 30χρονος στόπερ ζήτησε αρκετά χρήματα να καταβληθούν με την υπογραφή, ώστε να διασφαλιστεί ως ένα βαθμό από τις καθυστερήσεις στις πληρωμές.

Ωστόσο, η αίσθηση που αποκόμισαν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού είναι ότι ο Μολέντο δεν πρόκειται να μεταβάλλει την απόφαση του αυτή τη φορά. Απλώς, κατανοούν τις ανησυχίες του για το οικονομικό και θα κάνουν ότι μπορούν για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του.

Άλλη μία παράμετρος που αφορά την αναπροσαρμογή του συμβολαίου, είναι ότι με την υπογραφή του θα ισχύσουν άμεσα οι νέοι όροι, παρότι το υφιστάμενο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018. Συνεπώς, εφόσον τηρηθούν όσα συμφωνήθηκαν προφορικά, οι αποδοχές του Μολέντο θα αυξηθούν άμεσα και όχι από τη σεζόν 2018-2019.

Ο Ουζουνίδης είχε ζητήσει από τη διοίκηση να κλείσει άμεσα την υπόθεση του Μολέντο, ώστε να κάνει τον σχεδιασμό του εν όψει των προκριματικών του Europa League. Το ίδιο διεμήνυσε στον ποδοσφαιριστή, εξηγώντας ότι οφείλει να αποφασίσει άμεσα για το μέλλον του, διότι δεν μπορεί ο Παναθηναϊκός να εξαρτάται από έναν παίκτη, ακόμα και αν είναι ο πιο ποιοτικός αμυντικός του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ