ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού

Επιστροφή στις ρίγες για την φανέλα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2016-17 με το Sport24.gr να συγκεντρώνει κάποιες παραπάνω πληροφορίες για τις φετινές εμφανίσεις των πράσινων.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο κάποια σχέδια που αφορούσαν τις εμφανίσεις του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2016-17 και κυρίως την πρώτη φανέλα που θα φορά το τριφύλλι. Απ' όσες κυκλοφόρησαν σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 μια είναι πολύ κοντά σε αυτή που έχουν επιλέξει οι πράσινοι ως τη πρώτη εμφάνιση της φετινής σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Το τριφύλλι επιστρέφει και πάλι στις οριζόντιες πράσινες και άσπρες ρίγες σε μια παραλλαγή της εμφάνισης που αγαπήθηκε πολύ από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού πριν από δυο χρόνια.

Η μόνη διαφορά σε ότι έχει να κάνει με αυτή που κυκλοφόρησε σύμφωνα πάντα με όσα καταφέραμε να μάθουμε είναι πως η φετινή πρώτη εμφάνιση θα έχει και γιακά. Όπως έχει για παράδειγμα η φετινή δεύτερη εμφάνιση της Άρσεναλ και η πρώτη πρωταθλήτριας της Premier League η Λέστερ.

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού

Άσπρη και μπλε

Όπως συνέβη και πέρυσι έτσι και φέτος η δεύτερη φανέλα του Παναθηναϊκού θα είναι λευκή με κάποιες πράσινες αποχρώσεις και η τρίτη μπλε. Σε σχέση με την τρίτη όμως καθώς η περσινή μπλε είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις οι πληροφορίες λένε πως δεν θα έχει καμία σχέση με την περσινή.

Μένει όμως να το δούμε κατά την παρουσίαση των πράσινων. Μια παρουσίαση που ακόμα όμως δεν έχει αποφασιστεί πότε ακριβώς θα γίνει από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και τους αντίστοιχους της Puma.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ