ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η "Mundo Deportivo" για τον Ουζουνίδη

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÃÊÁÌÐÁËÁ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / GABALA - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αναμορφωτή του Παναθηναϊκού χαρακτηρίζει η "Mundo Deportivo" τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Μαρίνο Ουζουνίδη, σε κείμενο της με αφορμή τις αναμετρήσεις με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Παναθηναϊκός θα αναμετρηθεί με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα playoffs του Europa League και η "Mundo Deportivo" ασχολείται εκτενώς με τον προπονητή των "πρασίνων", Μαρίνο Ουζουνίδη, για τον οποίον λέει τα καλύτερα και τον χαρακτηρίζει αναμορφωτή της ομάδας.

"Ο Ουζουνίδης αναμόρφωσε τον Παναθηναϊκό σε λίγους μήνες. Ο Έλληνας προπονητής ισχυροποίησε την ομάδα μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας τον Δεκέμβριο", αναφέρει το κείμενο της "Mundo Deportivo" για τον κόουτς του "τριφυλλιού" ενόψει των επικείμενων αναμετρήσεων με τους Βάσκους.

Εν συνεχεία, το κείμενο αναφέρει πως ανέλαβε την ομάδα εν μέσω κρίσης και αρνητικών αποτελέσματων, αλλά κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, αναφέρεται το παρελθόν του στην ομάδα και πως με τον ίδιο στον πάγκο μετρά μόλις 3 ήττες σε 23 επίσημους αγώνες, κάτι που θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν η Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ