ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Μπόκα έρχεται για τον Τσάβες

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ - ÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / ATHLETIC BILBAO - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η παρουσία της Μπόκα Τζούνιορς στην Ελλάδα θα της επιτρέψει να έχει επαφές με τον Παναθηναϊκό, για την εξόφληση της πρώτης δόσης από την μεταγραφή του Αντρές Τσάβες.

Η παρουσία της Μπόκα Τζούνιορς στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό με τον Άρη, θα της επιτρέψει να έχει μία επαφή με τον Παναθηναϊκό για τον Αντρές Τσάβες... Διότι ακόμα δεν έχει λάβει τα χρήματα της, στο πλαίσιο της μεταγραφής του Αργεντινού επιθετικού τον προηγούμενο Αύγουστο.

Σύμφωνα με την αναφορά του Αργεντινού δημοσιογράφου, Εζέκιελ Σόσα, τα μέλη της διοίκησης των "χεϊνεζες" που ταξίδεψαν στην Ελλάδα, θα επιδιώξουν να συνομιλήσουν με τους "πράσινους" διοικούντες για την καταβολή της πρώτης δόσης από τη συμφωνία αποπληρωμής.

Ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να καταβάλλει από 650.000 ευρώ σε Μπόκα και Μπάνφιλντ, συνολικά 1,3 εκατομμύρια ευρώ, για την απόκτηση του 26χρονου στράικερ. Η αποπληρωμή θα άρχιζε τον Οκτώβρη με την καταβολή 500.000 ευρώ (250.000 σε κάθε ομάδα), αλλά τα χρήματα δεν πληρώθηκαν ποτέ...

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού ενημέρωσαν τους Αργεντινούς για την κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά την αποχώρηση του Αλαφούζου και ζήτησαν χρόνο, όμως μέχρι σήμερα δεν έχουν δώσει λεφτά. Επομένως, η Μπόκα ζητά την πρώτη δόση της μεταγραφής, αλλά είναι αμφίβολο εάν θα τη λάβει.

Αναλυτικά το tweet:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ