ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Μπεσίκτας δεν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό

Η Μπεσίκτας δεν ικανοποιεί τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Μπεσίκτας δεν προτίθεται να πληρώσει τα χρήματα που ζητά ο Παναθηναϊκός και η Ιντερνασιονάλ βασίζεται στην πίεση του 30χρονου αμυντικού. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Ο Μάρκους Μπεργκ μονοπωλεί την επικαιρότητα και είναι απολύτως λογικό, αφού οι υπόλοιπες εκκρεμότητες να συγκεντρώνουν μικρότερη προσοχή. Ωστόσο, δεν παύουν να είναι σημαντικές για τον Παναθηναϊκό και να επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τον σχεδιασμό του καλοκαιριού.

Αμφίβολη είναι η παραμονή ενός ακόμα βασικού ποδοσφαιριστή, του Ροντρίγκο Μολέντο. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει απαντήσει στην πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του, που του κατέθεσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος και με τις ενέργειες του δείχνει τάσεις αποχώρησης από την Ελλάδα.

Ωστόσο, η επιθυμία του 30χρονου ποδοσφαιριστή δεν συνοδεύεται από τις ανάλογες πράξεις... Κοινώς, από τις προσφορές ομάδων του εξωτερικού που να ικανοποιούν τον Παναθηναϊκό...

Η Μπεσίκτας έχει ασχοληθεί με τον Μολέντο, όμως μετά τον αρχικό "θόρυβο", δεν δείχνει διάθεση να προσεγγίσει τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, που προσδιορίζονται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Κωνσταντινούπολη, προτίθεται να δαπανήσει 1,5 εκατομμύριο ευρώ για τον Βραζιλιάνο και ίσως να αύξανε την προσφορά της, αλλά όχι στο ύψος που θέλει το Τριφύλλι.

Όσο για την Ιντερνασιονάλ, ποντάρει περισσότερο στην πίεση που θα ασκήσει ο Μολέντο στον Παναθηναϊκό, για να τον αποκτήσει με ένα μικρό ποσό. Μόνο που αυτό το σενάριο δεν συγκεντρώνει καμία πιθανότητα...

Εφόσον δεν μεταβληθεί κάτι, ο Μολέντο είναι υποχρεωμένος να παρουσιαστεί στις 26 Ιουνίου στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και να αρχίσει προπονήσεις. Διαφορετικά και με τη συμπεριφορά που είχε υιοθετήσει στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των play offs με τον ΠΑΟΚ, θα επιβαρύνει τη θέση του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ