ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η μετάθεση Βλάχου ήταν η πρώτη ενέργεια

Η μετάθεση Βλάχου ήταν η πρώτη ενέργεια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποφασίσει αλλαγές στο οργανόγραμμα της ΠΑΕ, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να ξεπεράσει την κρίση που τον μαστίζει.

Η τοποθέτηση του Σπύρου Βλάχου ως εντεταλμένου συμβούλου της διοίκησης για την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος, δεν θα αποτελέσει τη μόνη ενέργεια του Γιάννη Αλαφούζου για την καταπολέμηση της κρίσης που μαστίζει τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα, αυτή η απόφαση εντάσσεται σε ένα γενικότερο πλαίσιο, που έχει επιλεγεί ως το κατάλληλο για την αλλαγή της νοοτροπίας σε όλα τα επίπεδα. Περισσότερα θα φανούν στις επόμενες ημέρες, όπως τονίζεται από διοικούντες οι οποίοι έχουν γνώση του σχεδιασμού του Αλαφούζου.

Άλλωστε, δεν αρκεί μία αντικατάσταση του Αντρέα Στραματσόνι ή μία προσθαφαίρεση στο ποδοσφαιρικό τμήμα, για να αντιστραφεί το κλίμα. Απαιτούνται σχεδιασμένες κινήσεις, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα και να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα..

Ο Αλαφούζος συνεχίζει τις καθημερινές συνεννοήσεις με τους συνεργάτες του και θα δρομολογήσει τις εξελίξεις στο κατάλληλο timing. Φυσικά, αυτό δεν πρόκειται να καθυστερήσει, αφού ο Παναθηναϊκός είναι "άρρωστος" και δεν μπορεί να "θεραπευτεί" με ημίμετρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ