ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Η μεταγραφή Καρέλη χάλασε στο φινάλε"

"Η μεταγραφή Καρέλη χάλασε στο φινάλε"
Καρέλης INTIME SPORTS

Στην Γκενκ εξακολουθούν να ασχολούνται με τον Νίκο Καρέλη και αποδίδουν τη διακοπή των διαπραγματεύσεων στην αλλαγή στάσης του Παναθηναϊκού.

Παρότι έχουν περάσει πέντε ημέρες από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, στη Γκενκ εξακολουθούν να ασχολούνται με τον Νίκο Καρέλη. Αυτή τη φορά, σειρά πήρε ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Πάτρικ Γιάνσεν, ο οποίος απέδωσε στον Παναθηναϊκό την ευθύνη για τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Βέλγος τόνισε ότι όλα ανατράπηκαν την τελευταία ημέρα, αφού τις προηγούμενες ώρες υπήρχε σημείο επαφής με τον Παναθηναϊκό και τον Καρέλη. Εφόσον, όμως, όλα κυλούσαν ομαλά, δεν εξήγησε γιατί έπρεπε να φτάσει στο... παρά ένα για να επιδιώξει τη συμφωνία.

"Για τον Καρέλη, δεν υπήρξε πρόταση από άλλη ομάδα. Με τον παίκτη είχαμε καλή προσέγγιση, κρίναμε τις απαιτήσεις του λογικές. Επίσης, οι επαφές μας με τον Παναθηναϊκό ήταν σε καλό σημείο. Αλλά την τελευταία ημέρα των μεταγραφών χάλασε η συμφωνία, γιατί ξαφνικά μας ζητήθηκε ένα ποσό που εμείς το θεωρήσαμε υπερβολικό" τόνισε ο Γιάνσεν στον βελγικό Τύπο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ