ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η μέρα που ο Παναθηναϊκός ύψωσε αόρατο τείχος

Η μέρα που ο Παναθηναϊκός ύψωσε αόρατο τείχος
Ζιλμπέρτο ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σαν σήμερα (17/7) πριν από οκτώ χρόνια ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του παγκόσμιου πρωταθλητή με την Βραζιλία Ζιλμπέρτο Σίλβα (βίντεο&φωτογραφίες).

Σωτήριο έτος 2008. Ελλάδα και Παναθηναϊκός προ κρίσης. Οι πράσινοι έχοντας πολυμετοχικό και ισχυρό σχήμα στην διοίκηση πραγματοποίησαν πολλές σπουδαίες και ακριβές μεταγραφές για τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η κορυφαία από αυτές ήταν φυσικά του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος ήρθε στο "τριφύλλι" με μεταγραφή από την Άρσεναλ, όντας πρωταθλητής Αγγλίας και κάτοχος Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας!

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ταξίδεψαν στο Λονδίνο και συναντήθηκαν μαζί του, καταφέροντας να τον πείσουν για το όραμα τους.

Το κόστος της μεταγραφής έφτασε το 1.000.000 ευρώ με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές που άγγιζαν τα 2.200.000€, ενώ πήρε και πριμ υπογραφής πολλών χιλιάδων ευρώ.

Πανικός στο αεροδρόμιο

Mε την πτήση 260 της Ολυμπιακής Αεροπορίας και με καθυστέρηση ενός ημίωρου, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βγήκε από την Πύλη 7 των εμπορευμάτων συνοδεία δύο άλλων ΙΧ.

Η μέρα που ο Παναθηναϊκός ύψωσε αόρατο τείχος
Ζιλμπέρτο άφιξη 580 ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Η μέρα που ο Παναθηναϊκός ύψωσε αόρατο τείχος
Ζιλμπέρτο άφιξη 580 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ανακοίνωση και η πορεία του

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Gilberto Aparecido da Silva, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 3 ετών".

Τρεις σεζόν έμεινε στον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα (2008-09 έως 2010-11) μετρώντας συνολικά 119 συμμετοχές με 6 γκολ και 5 ασίστ, έχοντας μεγάλη συμμετοχή στο νταμπλ τη σεζόν 2009-2010.



TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ