ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η μεγάλη ζήτηση αύξησε τις εγγραφές στη Συμμαχία

Η μεγάλη ζήτηση αύξησε τις εγγραφές στη Συμμαχία
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια με τον Άγιαξ και εγγράφονται στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" για να έχουν τον πρώτο λόγο.

Λίγο η αισιοδοξία από τις μεταγραφές και το ποιοτικό ρόστερ, κάτι η ικανοποίηση από την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και η απόδοση της ομάδας στα τέσσερα παιχνίδια των προκριματικών, προστίθεται και η συνειδητοποίηση ότι η εύρεση εισιτηρίων θα αποτελεί δύσκολη διαδικασία...

Ο συνδυασμός όλων των προαναφερόμενων εξηγεί - κατά μέρος - τη ραγδαία αύξηση των μελών της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" το τελευταίο 24ώρο.

Συγκεκριμένα, στη διάρκεια της Τρίτης (6/9) εγγράφηκαν στο σωματείο περισσότεροι από 350 άνθρωποι, ένας μεγάλος αριθμός εάν αναλογιστεί κάποιος πως σε τρεις μήνες είχαν ανταποκριθεί μόνο 5.650 άτομα. Ασφαλώς, στο γενικό σύνολο το νούμερο των 6.000 μελών είναι μικρό αναλογικά με τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, η εγγραφή στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" εγγυάται προτεραιότητα στη διάθεση των εισιτηρίων, προσφέρει παροχές από τις συνεργαζόμενες εταιρίες και παρέχει δυνατότητα ξενάγησης στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και δώρα από τη μπουτίκ.

Αξιοσημείωτο είναι πως με τη συμπλήρωση 6.000 εγγραφών, συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 915.000 ευρώ και ξεπεράστηκε το ποσό της προηγούμενης σεζόν. Το οξύμωρο είναι ότι τότε, υπήρχαν 2.800 περισσότερα μέλη...

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ