ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Marca αποθεώνει τον Τοτσέ

Η Marca αποθεώνει τον Τοτσέ
INTIME SPORTS

Το γκολ του Τοτσέ κόντρα στη Δόξα Δράμας δεν άφησε... ασυγκίνητη τη Marca, με τη μαδριλένικη εφημερίδα να αναφέρεται με άκρως κολακευτικά σχόλια για τον φορ του Παναθηναϊκού.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει τίτλο "Η Ελλάδα στα πόδια του Τοτσέ" με τον συντάκτη του κειμένου να προτιμά να προβάλει τον στράικερ του Παναθηναϊκού και το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Δόξα Δράμας αφήνοντας σε δεύτερο πλάνο παίκτες όπως ο Μάτα της Τσέλσι (σκόραρε με πέναλτι στη νίκη της Τσέλσι επί της ΚΠΡ για το Κύπελλο Αγγλίας), ο Ρέινα της Λίβερπουλ (πανηγύρισε πρόκριση στους "16" του FA Cup απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) και τόσους άλλους Ισπανούς.

Λίγο πιο κάτω γράφει ότι "Ο Παναθηναϊκός καλπάζει προς τον τίτλο χάρη στα γκολ του Ισπανού επιθετικού" ενώ στην ατομική του κριτική αναφέρεται πως "ο Τοτσέ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με τη Δόξα Δράμας και πέτυχε το χρυσό γκολ της νίκης".

Η Marca αποθεώνει τον Τοτσέ

Στο ίδιο κείμενο γίνεται επίσης αναφορά και στους άλλους δύο Ισπανούς άσους του Παναθηναϊκού, τον αρχηγό των "πρασίνων" Γιόσου Σαριέγκι και τον Βίκτορ Βιτόλο.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο αφιέρωμα αυτό γίνεται λόγος για όλους τους Ισπανούς παίκτες (24 τον αριθμό) που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, καταγράφοντας τα πεπραγμένα τους την 19η αγωνιστική της Super League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ