ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Μαλίν ζητάει τιμωρία της Μουσκρόν λόγω αναφοράς του Πιεμπονγκσάντ στα Panama Papers

Η Μαλίν ζητάει τιμωρία της Μουσκρόν λόγω αναφοράς του Πιεμπονγκσάντ στα Panama Papers

Η ανάμειξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στη Μουσκρόν ώθησε την υποβιβασμένη Μαλίν να ψάξει οτιδήποτε το μεμπτό στο φάκελο της ομάδας.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχει μπει στην καθημερινότητα του Παναθηναϊκού από την προηγούμενη Δευτέρα (16/4), όμως απασχολεί και τη βελγική επικαιρότητα... Ο Ταϊλανδέζος μεσάζοντας έχει αναμειχθεί στη Μουσκρόν και η ανάμειξη του έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Μαλίν, η οποία υποβιβάστηκε αγωνιστικά αλλά αναζητεί άλλους τρόπους παραμονής στην κατηγορία.

Η Μαλίν προσέφυγε στο Βέλγικο Διαιτητικό Δικαστήριο (BAS) επί αθλητικών θεμάτων κατά της Μουσκρόν, υποστηρίζοντας ότι "με μία απλή αναζήτηση στο google το όνομα του νέου ιδιοκτήτη Πάιροτζ Πιεμπονγκσάντ βρίσκεται στη λίστα των Panama Papers".

Επί της ουσίας, η Μαλίν ψάχνει κάτι το μεμπτό στο πιστοποιητικό συμμετοχής της Μουσκρόν στη Jupiler League, προκειμένου να πετύχει την ανάκληση του και να πάρει τη θέσης. Το BAS εξέτασε το αίτημα, αλλά η ιστοσελίδα "ad.nl" ισχυρίζεται ότι δεν έχει πιθανότητες δικαίωσης.

Ο πρόεδρος της Μαλίν, Ντίτερ Πένικς, δήλωσε σχετικά: " Δεν ζητήσαμε πολλά από την Pro League, μόνο να δει την υπόθεση. Κυνηγάμε όλες τις πιθανότητες παραμονής".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ