ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η λίστα του Παναθηναϊκού για το Europa League

Η λίστα του Παναθηναϊκού για το Europa League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον όμιλο του Europa League. Διαβάστε ποιοι είναι μέσα και ποιοι έμειναν εκτός.

Το βράδυ της Πέμπτης (1/9) ο Παναθηναϊκός δήλωσε στην UEFA τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον όμιλο του Europa League. Στην A list B συμπεριλαμβάνονται 23 παίκτες και στη Β list έχουν τοποθετηθεί 9, προερχόμενοι από την ακαδημία.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι παίκτες οι οποίοι έμειναν εκτός... Πρόκειται για τους Ολιβιέ Μπουμάλ και Νούνο Ρέις, οι οποίοι ήταν εντός στα προκριματικά και οι Παναγιώτης και Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο Ράσμους Τελάντερ, οι οποίοι ήταν εκτός στη λίστα για τα ματς με τη Μπρόντμπι.

Ο Ρέις ήρθε το φετινό καλοκαίρι όντας προσωπική επιλογή του Ζιλμπέρτο, ενώ ο Μπουμάλ ήταν η πρώτη μεταγραφή του προηγούμενου Ιανουαρίου και είχε κοστίσει 500.000 ευρώ, συνολικά.

Πρέπει να συνυπολογιστεί ότι ο Στραματσόνι αναγκάστηκε να επιλέξει 23 παίκτες και όχι 25, επειδή ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει αρκετούς γηγενείς ή Έλληνες ποδοσφαιριστές, ώστε να κέρδιζε άλλες δύο θέσεις ξένων.

Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν τη λίστα Α είναι οι Στιλ, Κοτσόλης, Χουχούμης, Κουτρουμπής, Σάμπα, Μαρινάκης, Χουλτ, Μέστο, Μολέντο, Ευαγγέλου, Ιβανόφ, Κουλιμπαλί, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Λεντέσμα, Στάικος, Ιμπάρμπο, Μπεργκ, Λέτο, Ρινάλντι και Εμποκού.

Επίσης, στη λίστα Β συμπεριλαμβάνονται οι: Ξενόπουλος, Αγγελόπουλος, Μίγγος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Παπανικολάου, Τριανταφυλλόπουλος, Σερβιλάκης και Ξηρός.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ