ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Λέγκια Βαρσοβίας για τον Νίνη

Η Λέγκια Βαρσοβίας για τον Νίνη
Νίνης INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Νίνης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά, εκ των προτέρων δεν υφίσταται θέμα αποχώρησης του από τον Παναθηναϊκό.

Η αγωνιστική αναγέννηση του Σωτήρη Νίνη στα play off, δεν πέρασε απαρατήρητη και έφτασε μέχρι την Πολωνία, διότι, δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "eurosport.onet.pl", η πολωνική ομάδα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του 25χρονου χαφ, ο οποίος, αφού πήρε χρόνο συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό στο τέλος της σεζόν, δείχνει ότι έχει και άλλο ποδοσφαιρικό μέλλον.

Πάντως, ακόμα και αν υφίσταται κρούση από τη Λέγκια, ο Νίνης δεν σκοπεύει να συνεχίσει την καριέρα του στην Πολωνία, ενώ και ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να τον παραχωρήσει.

Τριετές ο Αγγελόπουλος

Η Λέγκια Βαρσοβίας για τον Νίνη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής, Γιώργος Αγγελόπουλος, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Πρόκειται για την πρώτη επαγγελματική του δέσμευση με το Τριφύλλι και πλέον, προωθείται επίσημα στην ανδρική ομάδα από την επόμενη σεζόν, επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής από την Ακαδημία Γιώργος Αγγελόπουλος, υπέγραψε σήμερα 3ετές επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ