ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η Λα Κορούνια "καλοβλέπει" τον Νάνο

Η Λα Κορούνια "καλοβλέπει" τον Νάνο
INTIME SPORTS

Ο Νάνο προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Λα Κορούνια, αλλά ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε την πρόταση που του κατατέθηκε! Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sport24.gr.

Μπορεί την περίοδο που αγωνιζόταν στην Ισπανία να μην τράβηξε τα βλέμματα των σκάουτ ομάδων της Primera Divizion, όμως αγωνιζόμενος με τον Παναθηναϊκό ο Νάνο είχε την ευκαιρία να ανεβάσει τις μετοχές του.

Ένας άνθρωπος ο οποίος τον παρατήρησε την περίοδο που εργάστηκε στη Superleague και τώρα δουλεύει στην κοινή πατρίδα τους, θέλησε να τον επαναπατρίσει, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση!

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια προσέγγισε επίσημα τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Νάνο, αλλά η πρόταση της απορρίφθηκε.

Όσο για τον άνθρωπο ο οποίος εισηγήθηκε τη μεταγραφή του 30χρονου αριστερού μπακ στους Γαλιθιάνους διοικούντες, είναι ο προπονητής της Ντεπόρ, Βίκτορ Σάντσεθ.

Ο Σάντσεθ εργάστηκε στην Ελλάδα ως συνεργάτης του Μίτσελ στον Ολυμπιακό και έχει προσωπική άποψη για τις ικανότητες του Νάνο, αφού τον παρακολούθησε και ζωντανά.

Ο Παναθηναϊκός κοστολογεί τον Νάνο με περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ και η προσφορά της Ντεπορτίβο ήταν αρκετά χαμηλή, ώστε να μην συζητηθεί καν.

Ο Stoiximan έχει ως απόδοση 1.81 να πετύχει ο Μάρκους Μπεργκ 15 γκολ και πάνω, στο πρωτάθλημα που αρχίζει!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ