ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΝΤΒΕΡΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στη φιλική ήττα με 2-1 από την Αντβέρπ.

Παραδοσιακά, τα φιλικά παιχνίδια δεν προσφέρονται για την εξαγωγή συμπερασμάτων. Το ίδιο ισχύει για την ήττα του Παναθηναϊκού με 2-1 από την Αντβέρπ. Ωστόσο, μερικοί παίκτες του Τριφυλλιού ξεχώρισαν, όπως ο Μουνιέ ο οποίος έδειξε ότι θα αποτελέσει βαρόμετρο φέτος. Ο Στάικος έκανε ώριμη εμφάνιση και σκόραρε ένα ωραίο γκολ, ενώ ο Ινσούα ήταν ο μεγάλος άτυχος λόγω του τραυματισμού του. Διαβάστε την κριτική του Sport24.gr:

ΔΙΟΥΔΗΣ: Αντέδρασε σωστά όταν δέχτηκε πίεση στο πρώτο ημίχρονο, είχε καλή συνεργασία με τους αμυντικούς και ενέπνεε σιγουριά με τις επεμβάσεις του.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Προσπαθεί να ανταποκριθεί ως δεξιός στόπερ, αλλά δεν έχει μάθει τη θέση. Έχασε αρκετές φορές τον αντίπαλο του, δεν είναι δυνατός στον αέρα και φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ.

ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ: Αγωνίστηκε περισσότερο απ' όλους. Πήρε πολλές μονομαχίες στο έδαφος και στον αέρα, αλλά είχε ορισμένες αργές επεμβάσεις και χρειάζεται καλύτερη συνεννόηση με τους άλλους στόπερ.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Δεν μπόρεσε να περιορίσει τον Μπολινγκί και έχασε αρκετές προσωπικές μονομαχίες. Πρέπει να βελτιώσει το επίπεδο της συνεννόησης του με τον Κολοβέτσιο.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Ήταν δραστήριος, είχε πολλά ανεβοκατεβάσματα στη δεξιά πλευρά, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ρήγματα στην άμυνα της Αντβέρπ.

ΙΝΣΟΥΑ: Πήρε πιο πολλές πρωτοβουλίες από τον Κουλιμπαλί, αλλά δεν είχε ουσία στην τελική επιλογή. Ανασταλτικά έδωσε περισσότερες βοήθειες και κέρδισε μονομαχίες.

ΣΤΑΪΚΟΣ: Μετά το 10', βρήκε τα πατήματα του. Περιόρισε τους αντίπαλους χαφ, προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και είχε σωστές τοποθετήσεις στα μαρκαρίσματα. Αποκορύφωμα ήταν το όμορφο γκολ που σκόραρε.

ΔΩΝΗΣ: Είχε σωστές αλληλοκαλύψεις τη μπάλα, έδωσε μάχες με τους χαφ της Αντβέρπ και προσπάθησε να προωθήσει τη μπάλα, αλλά θα χρειαστεί να γίνει πιο απλός και πιο γρήγορος στο παιχνίδι του.

ΜΟΥΝΙΕ: Σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού έδειξε τις ικανότητες του. Η κορυφαία στιγμή ήταν η φάση του γκολ που ξέφυγε από τον αντίπαλο του και πάσαρε με ψυχραιμία στον Στάικο. Ο Μουνιέ είχε ουσία και επέλεγε σωστά όταν είχε τη μπάλα.

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Προσπάθησε να βοηθήσει, επιχείρησε ατομικές προσπάθειες, αλλά δεν του βγήκαν. Δεν μπόρεσε να δώσει στηρίγματα στον Ρεγκάκο, αν και ήταν κινητικός.

ΡΕΓΚΑΚΟΣ: Πολύ καλή εμφάνιση. Έτρεψε, πάλεψε με τους αντίπαλους στόπερ, κέρδισε μονομαχίες και όταν βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε. Χρειαζόταν περισσότερη βοήθεια, αλλά δεν την πήρε.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΚΟΤΣΑΡΗΣ: Είχε λανθασμένη αντίδραση στο πρώτο γκολ με κακή έξοδο. Στη συνέχεια βελτιώθηκε, ξεπέρασε το λάθος του και ήταν αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του.

ΚΑΤΣΕ: Έχει τη μοναδική καλή στιγμή στο β' μέρος με ένα μακρινό σουτ. Δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στο δεύτερο ημίχρονο και περιορίστηκε στον ανασταλτικό ρόλο του.

ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ: Μπήκε με όρεξη, πήρε μερικές πρωτοβουλίες, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει.

ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: Κλήθηκε να αντικαταστήσει τον πολύ καλό Ινσούα. Δεν έδειξε να φοβάται, δοκίμασε να μπει προς την περιοχή, αλλά είναι λογικό να μην ξέρει το παιχνίδι των συμπαικτών του.

ΠΙΣΠΑΣ: Αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης, αλλά δεν κατάφερε να φανεί. Δεν είχε βοήθειες από τους συμπαίκτες του.

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ: Μπήκε νευρικά στο ματς, έχασε μερικές μονομαχίες και έκανε λάθη, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε και έκοψε αρκετές φάσεις.

ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Κόντρα σε πιο δυνατούς αντιπάλους, είχε δύσκολο έργο και σε γενικές γραμμές πήγε αρκετά καλά.

ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: Κλήθηκε να κάνει το κάτι παραπάνω, αγωνιζόμενος με τόσους νέους στην ενδεκάδα, αλλά δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει.

ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ: Είχε δύο-τρεις καλές ατομικές ενέργειες, αλλά δεν είχε διάρκεια στην απόδοση του.

ΟΙΚΟΝΟΠΟΥΛΟΣ: Άρχισε ως δεξιός μπακ -χαφ και μετά γύρισε ως στόπερ. Μπήκε στο ματς σε ένα σημείο που ο ρυθμός είχε πέσει και περιορίστηκε στα καθήκοντα του.

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ