ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 4-0 από τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό και αποκλείστηκε από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι ποδοσφαιριστές του Ουζουνίδη δεν μπόρεσαν να προασπίσουν το 2-0 του «Απόστολος Νικολαΐδης» και φέρουν σημαντικές ευθύνες, πέραν των αποφάσεων του διαιτητή Κύζα.

Οι Κλωναρίδης και Χουλτ ήταν οι πιο δραστήριοι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά συνάμα αποδείχτηκαν και μοιραίοι. Ο πρώτος γιατί έχασε κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και ο δεύτερος επειδή αποβλήθηκε, έστω και αν δεν έφταιγε. Διαβάστε την αξιολόγηση του Sport24.gr.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ ΟΔ.: Δεν υπέπεσε στο μεγάλο λάθος, αλλά δεν ενέπνεε τη σταθερότητα άλλων παιχνιδιών. Είχε σωστές επαναφορές, είχε σωστές εξόδους και είχε κάποιες δύσκολες αποκρούσεις.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Κάκιστος αμυντικά και επιθετικά. Ο Πέλκας τον πέρασε με κάθε τρόπο και δεν μπόρεσε να τον περιορίσει, ενώ έχασε τον Μπίσεσβαρ στο δεύτερο γκολ. Επιθετικά, υπέπεσε στο ένα λάθος μετά το άλλο και δεν είχε ούτε μία σωστή ενέργεια.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός, συνεργάστηκε καλά με τον Μολέντο και βοήθησαν στην πράσινη κυριαρχία. Η απόδοση του έπεσε κατακόρυφα στο δεύτερο ημίχρονο, με αποκορύφωμα το λάθος του στη φάση του τέταρτου γκολ.

ΜΟΛΕΝΤΟ: Ο Βραζιλιάνος έδωσε πολλές μάχες με τον Πρίγιοβιτς και έχασε αρκετές, κέρδισε άλλες και σε γενικές γραμμές, είχε καλή απόδοση. Στα τελευταία λεπτά λειτούργησε και ως σέντερ φορ.

ΧΟΥΛΤ: Παρότι φορτώθηκε με κίτρινη κάρτα νωρίς, έκανε καλό παιχνίδι και ήταν ουσιαστικός αμυντικά και επιθετικά. Αποβλήθηκε αναίτια από τον Κύζα και η αποβολή του κόστισε στον Παναθηναϊκό την πρόκριση.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Ο Κουρμπέλης έκανε αρκετή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, ανακόπτοντας αντιπάλους και κάθετες πάσες. Ωστόσο, ήταν επιπόλαιος στις μεταβιβάσεις του και δεν έδωσε βοήθεια στη δημιουργία.

ΡΕΪΣ: Ο Πορτογάλος δεν κάλυψε ούτε στο ελάχιστο το κενό του Ζέκα. Με συνεχόμενες λανθασμένες πάσες, με αργές αντιδράσεις στα μαρκαρίσματα και με μικρή συνεισφορά στο ψηλό παιχνίδι.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Ο Αργεντινός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο ημίχρονο, κρατώντας τη μπάλα και περνώντας κάθετες πάσες. Στο δεύτερο ήταν καλός, αλλά προς το τέλος επικράτησε έντονος εκνευρισμός.

ΕΜΠΟΚΟΥ: Είχε μερικές εκλάμψεις με ατομικές ενέργειες, αλλά βρέθηκε μακριά από τα στάνταρ του στον επιθετικά τομέα. Ανασταλτικά βοήθησε ελάχιστα τον Χουλτ και τον άφησε να παίζει χωρίς υποστήριξη.

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Ο μοιραίος του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο, έχασε κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει και να δώσει την πρόκριση. Έτρεξε, αναστάτωσε την άμυνα του ΠΑΟΚ, αλλά στο φινάλε απέτυχε παταγωδώς.

ΜΠΕΡΓΚ: Όταν βρέθηκε σε θέση βολής δεν μπόρεσε να τελειώσει τις φάσεις. Πήρε ρόλο δημιουργού σε πολλές περιπτώσεις, συνδυάστηκε με τον Βιγιαφάνιες, αλλά προς το τέλος εκνευρίστηκε και δεν είχε καθαρό μυαλό.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΜΟΛΙΝΣ: Ο Σουηδός μπήκε για να βοηθήσει επιθετικά, αλλά με την τροπή που είχε πάρει το ματς, δεν κατάφερε πολλά πράγματα. Είχε διάθεση και έτρεξε πολύ.

ΛΟΥΝΤ: Ο Φιλανδός πέρασε όταν το ματς είχε γίνει ροντέο και δεν φάνηκε ιδιαίτερα.

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ: Μπήκε στο τέλος και δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ