ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
Παναθηναϊκός EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στην εντός έδρας ήττα (0-2) από τη Θέλτα, στην 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με ήττα την παρουσία του στον όμιλο του Europa League, με τη Θέλτα να πανηγυρίζει τη νίκη με 2-0 και την πρόκριση. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη προσπάθησαν να διεκδικήσουν κάτι, αλλά είναι φανερό πως δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ήταν κατώτεροι από αντιπάλους οι οποίοι έκαναν απλώς τα βασικά.

Ο μοναδικός ο οποίος ήταν αξιόπιστος στην απόδοση του ήταν ο Ζέκα, ο οποίος ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ο Χουχούμης ήταν αξιοπρεπής, με δεδομένο το χρόνο που έχει στη σεζόν, ενώ ο Ρινάλντι και ο Εμποκού το πάλεψαν, αλλά αναποτελεσματικά. Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Τριφυλλιού:

ΣΤΙΛ: Ο Άγγλος γκολκίπερ δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια δύσκολη απόκρουση, όμως στις επαναφορές της μπάλας έδειξε ότι δεν είναι σταθερός. Δεν είχε ψυχολογία.

ΜΕΣΤΟ: Ο Ιταλός είχε προωθήσεις, συνεργάστηκε και έκοψε φάσεις, αλλά μέχρι εκεί. Ο Μπονγκοντά τον ταλαιπώρησε και δημιουργήθηκαν φάσεις από δεξιά στην άμυνα για τη Θέλτα.

ΜΟΛΕΝΤΟ: Πολλές φορές κάλυψε τις προωθήσεις των ακραίων μπακ και τον Ιβανόφ, αλλά έδειξε σημεία κόπωσης. Υπέπεσε σε ένα αχρείαστο πέναλτι στον Γκουϊντέτι, που απέφερε το δεύτερο γκολ.

ΙΒΑΝΟΦ: Σε τρεις φάσεις δεν συνεννοήθηκε με τον Μολέντο και έχασαν τον Γκουϊντέτι, με την πρώτη να αποφέρει και το γκολ. Απέφυγε τα ρίσκα, έδιωχνε με τη μία και κέρδισε κάποιες μονομαχίες.

ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ: Με δεδομένο ότι δεν έχει ρυθμό, ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Αμυντικά ήταν καλός, έχοντας κάποια προβλήματα και επιθετικά είχε πολλές προωθήσεις, αλλά όχι και ουσία.

ΖΕΚΑ: Έτρεξε πάρα πολύ ο αρχηγός, έκοψε φάσεις και προώθησε τη μπάλα στην επίθεση. Σε ένα βράδυ που δεν ξεχώρισε κανένας, ο Ζέκα ήταν ο πιο αξιόπιστος ποδοσφαιριστής στον ανασταλτικό τομέα.

ΛΟΥΝΤ: Μέτριος ο Φιλανδός, δεν δικαιολόγησε την παρουσία του. Ανασταλτικά δεν κέρδισε μονομαχίες, δεν κάλυψε χώρους, ενώ ούτε επιθετικά και δημιουργικά συνείσφερε σε κάτι.

ΓΟΥΑΚΑΣΟ: Με νεύρο και «τσαγανό» στο παιχνίδι του, έτρεξε, συνεργάστηκε με τον Χουχούμη και έδωσε υποστήριξη στην άμυνα. Ωστόσο, δεν είχε καλές εκτελέσεις στις στατικές μπάλες και ήταν επιπόλαιος στις μεταβιβάσεις.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Ο Αργεντινός χαφ προσπάθησε να δημιουργήσει αλλά δεν τα κατάφερε. Πήρε πρωτοβουλίες και επιχείρησε ατομικές προσπάθειες, χωρίς μεγάλη επιτυχία. Έτρεξε πολύ, αλλά ανούσια.

ΕΜΠΟΚΟΥ: Δεν έχει προσαρμοστεί στην ομάδα και ήταν απειλητικός μόνο με ατομικές προσπάθειες. Ο Κογκολέζος εξτρέμ ήταν επικίνδυνος με τη μπάλα στα πόδια, αλλά δεν είχε συνεργασίες και έκανε κατάχρηση της τρίπλας.

ΡΙΝΑΛΝΤΙ: Προσπάθησε, έκανε κινήσεις και ζήτησε μπάλα, αλλά δεν τον πήγε το παιχνίδι. Μακριά από την περιοχή δεν μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου καλά και εντός περιοχής δεν τροφοδοτήθηκε.

ΙΜΠΑΡΜΠΟ: Δεν έκανε κάτι ο Κολομβιανός με την είσοδο του. Προσπάθησε να ξεχωρίσει, αλλά λειτούργησε εγωιστικά και επεδίωξε το παραπάνω.

ΛΕΤΟ: Ο Αργεντινός διεκδίκησε μπάλες, έδωσε μάχες και «ζωντάνεψε» την επίθεση, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος στα τελευταία λεπτά.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Μπήκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ