ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

To Sport24.gr ακτινογραφεί την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στην ήττα από τα... "δεύτερα" του Άγιαξ στο "Amsterdam Arena".

Απογοητευτικός συνολικά ήταν ο Παναθηναϊκός εναντίον των... αναπληρωματικών του Άγιαξ, σ΄ένα ματς στο οποίοι οι Πράσινοι δημιούργησαν μόνο μία ευκαιρία και κατάφεραν να ηττηθούν 2-0 με δύο τελικές προσπάθειες των Ολλανδών εντός στόχου!

Συνοπτικά η εικόνα των παικτών του Τριφυλλιού είχε ως εξής...

Στιλ

Τρίτο γκολ με φάουλ σε ισάριθμα εκτός έδρας ματς του ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ. Θα απέκρουε τη μπάλα στο σουτ του Σένε αν απλώς καθόταν στη θέση του. O Aγγλος κίπερ προτίμησε να κινηθεί προς τη δεξιά πλευρά... Δεν έκανε ούτε μία απόκρουση! Ο,τι πήγε μέσα “έγραψε”, καθώς από τις δέκα τελικές προσπάθειες του Άγιαξ, δύο ήταν εντός εστίας. Δηλαδή, τα δύο γκολ!

Κουλιμπαλί

Προσπάθησε στο πρώτο ημίχρονο να βοηθήσει επιθετικά, στηρίζοντας τον Βιγιαφάνιες από τη δεξιά πτέρυγα. Αντιμετώπισε, όμως πολλά προβλήματα με τον Γιουνές. Οταν στο β΄ μέρος αντικαταστάθηκε ο αντίπαλός του... ηρέμησε και ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού, ο οποίος έδειξε κουρασμένος στο δεύτερο μέρος.

Χουλτ

Από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίκτες του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο. Χρεώνεται όμως σχεδόν αποκλειστικά το δεύτερο γκολ του Τέτε, με λάθος κοντρόλ και εκτίμηση φάσης.

Σαμπά

Δεν χρειαζόταν η παρουσία του στο συγκεκριμένο ματς, δεν παίζει με σέντρες ο Αγιαξ και ο υψηλόσωμος Ντόλμπεργκ ήταν εκτός 18άδας! Χωρίς πολλά σφάλματα, αλλά αποχώρησε πάλι με μυϊκό τραυματισμό!

Κουτρουμπής

Εκοψε αρκετές πάσες, αλλά έκανε και δυο – τρία λάθη τα οποία δεν πλήρωσε η ομάδα του. Δεν μπόρεσε να πάρει πρωτοβουλίες με τη μπάλα στα πόδια και να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Μολέδο

Ο καλύτερος του Παναθηναϊκού, για... ακόμη μια φορά, παρότι ηττήθηκε πολύ εύκολα η ομάδα του από τα “δεύτερα” του Άγιαξ. Ανασφαλής, απέκρουε σε κόρνερ και έστελνε τη μπάλα πλάγιο άουτ, αλλά ουσιαστικός με τη μπάλα και χαμηλά και ψηλά. Υπέπεσε σε δύο σφάλματα, τα οποία δεν “πλήρωσε” ο Παναθηναϊκός.

Ζέκα

Πολλά τρεξίματα, καλός στο πρέσινγκ. Προσπάθησε να κρατήσει και να μοιράσει μπάλα, δεν έβρισκε πολλά στηρίγματα, του έλειπε ο ρυθμός, όπως και σε πολλούς από τους συμπαίκτες του. Επιχείρησε αρκετές φορές να παίξει με χαμηλές πάσες προς τον Ιμπάρμπο.

Γουακάσο

Απίστευτος στα τελευταία πέντε λεπτά, όταν ρίσκαρε με μαρκαρίσματα τρεις φορές (τις δυο στην ίδια φάση!) την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα! Μαχητικός, ταχύς, αλλά επιπόλαιος και.. επικίνδυνος για κόκκινη κάρτα σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Λουντ

“Χάθηκε” στο δεύτερο ημίχρονο. Εξαφανίστηκε από τον αγωνιστικό χώρο! Προφανώς λόγω κόπωσης. Στο πρώτο μέρος ο Φινλανδός είχε διάθεση και τακτικά ήταν σωτός, αλλά ήταν αναποτελεσματικός στο passing game και δεν κατάφερε να συνδυαστεί με τον Ιμπάρμπο.

Βιγιαφάνιες

Με πάθος, με φιλότιμο, ορεξάτος. Έτρεχε, πρέσαρε, έκλεψε τη μπάλα και έδωσε την ασίστ στην ευκαιρία (δοκάρι) του Ιμπάρμπο, αφού έκλεψε τη μπάλα. Ανασταλτικά είχε προβλήματα στη δεξιά πλευρά κατά τη διάρκεια του α' ημιχρόνου. Στο β΄ μέρος είχε εκνευριστεί μετά το 2-0 και σωστά αντικαταστάθηκε αν ο Στραματσόνι φοβήθηκε την αποβολή.

Ιμπάρμπο

Μαχητικός, ταχύς, παθιασμένος, αλλά και πάλι άστοχος στη μία και μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Δεν πήρε πολλές πάσες. Ήταν άτσαλος στις ατομικές προσπάθειές του. Άχαρος ο ρόλος του μοναδικού φορ

ΑΛΛΑΓΕΣ

Ιβανόφ

Μπήκε στη θέση του Σαμπά, έκανε ένα σοβαρό λάθος, δεν το πλήρωσε ο Παναθηναϊκός. Ψύχραιμος γενικά, όταν ο Αγιαξ είχε κατεβάσει ταχύτητα...

Λεντέσμα

Προσπάθησε να σουλουπώσει κάπως τα πράγματα στη μεσαία γραμμή και μάλλον τα κατάφερε μετά το 2-0. Τον έβαλε ο Στραματσόνι για να ρίξει τον ρυθμό, να “ηρεμήσει” τους συμπαίκτες του, ίσως και να περάσει κάποια κάθετη πάσα (δεν τα κατάφερε)...

Ρινάλντι

Είχε κέφι και διάθεση, αλλά δεν πήρε... μισή πάσα της προκοπής.


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ