ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

To Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης.

Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τη Σταντάρ Λιέγης, όμως μπορούσε να νικούσε αν άντεχε λίγο παραπάνω. Ο Ιμπάρμπο στην επίθεση και ο Μολέντο στην άμυνα έκαναν τη διαφορά για την ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι. Διαβάστε την κριτική από το Sport24.gr:

ΣΤΙΛ: Ο Άγγλος ήταν σταθερός και αποτελεσματικός στις επεμβάσεις του, καθαρίζοντας τις σέντρες και ήταν έτοιμος όποτε χρειάστηκε. Δεν αντέδρασε σωστά στο δεύτερο γκολ της Σταντάρ. Μπορεί να έχει πολλά άτομα μπροστά του αλλά η μπάλα περνάει από δίπλα του δεν αντέδρασε.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Είχε ενέργεια και ένταση στο παιχνίδι του. Αμυντικά ήταν καλός και επιθετικά πήρε πρωτοβουλίες, δεν κουράστηκε και επανήλθε με πειστική απόδοση.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Ήταν επηρεασμένος από τη γαστρεντερίτιδα και δεν απέδωσε καλά. Έχασε τον Σα σε αρκετές φάσεις, χρεώνεται το ανύπαρκτο πέναλτι και δεν προώθησε τη μπάλα.

ΣΑΜΠΑ: Ο Κογκολέζος πήρε τις πιο πολλές μονομαχίες, κέρδισε τις κεφαλιές και προώθησε τη μπάλα. Ήταν αποτελεσματικός, αλλά προδόθηκε από τον τραυματισμό του και αντικαταστάθηκε.

ΜΟΛΕΝΤΟ: Ο κορυφαίος της άμυνας. Καθάρισε όλες τις φάσεις, δικές του και των συμπαικτών του, πήρε τις κεφαλιές και είχε εκπληκτικό κόψιμο στον Σα στο πρώτο ημίχρονο.

ΧΟΥΛΤ: Δέχτηκε πίεση από την πλευρά του και ταλαιπωρήθηκε από τον Φάι και τον Μπενζά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σουηδός στις προωθήσεις του δεν είχε σωστές τελικές επιλογές.

ΛΕΝΤΕΣΜΑ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλός, κρατώντας τη μπάλα και προωθώντας τη. Κουράστηκε στο δεύτερο και δεν βοήθησε πολύ, δείχνοντας αδυναμία στον ανασταλτικό τομέα.

ΖΕΚΑ: Ο αρχηγός είχε πολλά τρεξίματα, κάλυψε χώρους, αλλά δεν είχε σωστές επιλογές στην πάσα. Έδωσε ενέργεια και αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Ο πιο ενεργητικός παίκτης στη μεσαία γραμμή. Ο Αργεντινός ήταν πάνω-κάτω, μάρκαρε, έβγαλε κλεψίματα και προώθησε τη μπάλα. Παίρνει καλό βαθμό ως box to box.

ΙΜΠΑΡΜΠΟ: Ο Κολομβιανός σκόραρε δύο γκολ και σε διάρκεια ήταν ο πιο απειλητικός. Κέρδισε μονομαχίες από τους αντιπάλους, τους πέρασε και κράτησε μπάλα, δίνοντας ανάσες στην ομάδα.

ΛΕΤΟ: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικός το κράτημα τη μπάλας και στο συνδυασμό με τον Ιμπάρμπο. Ανέβασε την ομάδα ψηλά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε δυνάμεις.

ΙΒΑΝΟΦ: Μετά από ένα μουδιασμένο πεντάλεπτο, βελτιώθηκε και περιόρισε τους αντιπάλους του. Είχε καλή συνεργασία με τον Μολέντο.

ΛΟΥΝΤ: Ο Φιλανδός δεν φάνηκε ιδιαίτερα, περιοριζόμενος στο κράτημα της μπάλας και σε ανασταλτική συμβολή.

ΕΜΠΟΚΟΥ: Παρότι έπαιξε λίγα λεπτά, έδωσε «ανάσες» στους συμπαίκτες του ανεβάζοντας τη μπάλα και ντούμπλαρε τον Χουλτ στο μαρκάρισμα του Μπενζά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ