ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Θέλτα στο Balaidos.

Παρότι για 84 λεπτά ήταν ανώτερος, μία αδράνεια της άμυνας και η κόπωση, στοίχισαν στον Παναθηναϊκό την ήττα με 2-0 από τη Θέλτα. Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έκανε τα περισσότερα από τους παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι. Αγωνιζόμενος ως «οχτάρι», πρόσφερε πολλά σε άμυνα και επίθεση. Ακολούθησαν σε απόδοση ο Ζέκα και ο Κουλιμπαλί, ενώ ο Ιμπάρμπο ήταν ο μοιραίος.

Διαβάστε την αξιολόγηση των παικτών από το Sport24.gr.

ΣΤΙΛ: Ο Άγγλος γκολκίπερ είχε καλή απόδοση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Ήταν σταθερός, είχε σωστές εξόδους και γρήγορες αντιδράσεις. Δεν φέρει ευθύνη στο πρώτο γκολ, ξεγελάστηκε από το ότι η μπάλα κοντράρει στον Μολέντο στο δεύτερο.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Περιόρισε τον Γκουϊντέτι, μέχρι τη φάση του γκολ. Πήρε τις μονομαχίες στο έδαφος και στον αέρα, προώθησε τη μπάλα και είχε καλή συνεργασία με τον Σάμπα.

ΣΑΜΠΑ: Είχε ορισμένα προβλήματα στις φάσεις που παίχτηκαν χαμηλά, αλλά στον αέρα ήταν ανίκητος. Μία αδράνεια σημειώθηκε, στη φάση του γκολ του Γκουϊντέτι. Ακόμα δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

ΜΟΛΕΝΤΟ: Αγωνιζόμενος αριστερά ο Βραζιλιάνος έκοψε πολλές φάσεις και κάλυψε τον Λουντ όποτε ήταν εκτός θέσης. Πήρε πολλές κεφαλιές, αλλά επιθετικά δεν βρέθηκε σε θέση βολής.

ΚΟΥΛΙΜΠΑΛΙ: Ο Αφρικανός δεξιός μπακ-χαφ ήταν καλός στην πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή του. Είχε πολλές προωθήσεις και επέστρεφε εγκαίρως στη θέση του, ενώ περιόρισε τον Ναράνχο.

ΛΟΥΝΤ: Ανταποκρίθηκε με αξιοπρέπεια στις απαιτήσεις μιας θέσης που δεν ξέρει. Κράτησε τη θέση του, είχε προωθήσεις, αλλά όπως ήταν φυσιολογικό, είχε προβλήματα ανασταλτικά.

ΖΕΚΑ: Ο αρχηγός έτρεξε πάρα πολύ, έκλεισε πολλούς χώρους και διέκοψε πολλές επιθέσεις. Επίσης, ανέβασε πολύ τη μπάλα στην επίθεση. Δεν είναι τυχαίο πως μόλις κουράστηκε, ο Παναθηναϊκός έχασε τη μεσαία γραμμή.

ΛΕΝΤΕΣΜΑ: Είχε δυνάμεις για τη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και έδωσε λύσεις στην κυκλοφορία της μπάλας. Ανασταλτικά δεν έδωσε πολλά, μην μπορώντας να ακολουθήσει τις φάσεις.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Ο καλύτερος του Παναθηναϊκού. Έπαιξε «οχτάρι» και έδειξε ότι έχει το πακέτο, παίζοντας σε υψηλό επίπεδο. Έκοβε, έδινε βοήθειες, προωθούσε τη μπάλα και έβγαλε συνεργασίες.

ΙΜΠΑΡΜΠΟ: Ο μοιραίος για τον Παναθηναϊκό. Ο πιο επικίνδυνος παίκτης στην επίθεση, δημιούργησε πολλές προσωπικές φάσεις, αλλά όποτε βρέθηκε σε θέση βολής, τα «θαλάσσωσε»…

ΜΠΕΡΓΚ: Δεν είχε καλή απόδοση ο Σουηδός. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν θετικός, κράτησε τη μπάλα, αλλά στο δεύτερο κουράστηκε και εκνευρίστηκε.

ΕΜΠΟΚΟΥ: Στο χρονικό σημείο που μπήκε, δεν μπορεί να κριθεί.

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ