ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Sport24.gr σχολιάζει και αξιολογεί την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Μπρόντμπι.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στην Κοπεγχάγη, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις λύσεις και απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τη Μπρόντμπι, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Ιβάν Ιβανόφ ήταν εξαιρετικός, σκοράροντας το γκολ στο 61’ και αποσοβόντας πάνω στη γραμμή το πλασέ του Πούκι στο 13’. Ακόμα, ήταν εξαιρετικός αμυντικά και θύμισε τον αμυντικό που είχε εντυπωσιάσει. Επίσης, ο Γουακάσο ήταν πολύ ουσιαστικός, ενώ εκτός κλίματος έδειχνε ο Μπεργκ. Διαβάστε την αξιολόγηση του Sport24.gr:

Κοπεγχάγη, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

ΣΤΙΛ: Σταθερός ο Άγγλος, όποτε χρειάστηκε, μπλόκαρε με σιγουριά και ήταν σταθερός στις εξόδους του με εξαίρεση μια φορά, στην αρχή του αγώνα, όπου έδωσε την ευκαιρία στον Πούκι να χάσει μια τεράστια ευκαιρία. Είχε καλή συνεργασία με τους αμυντικούς, επενέβη όποτε χρειάστηκε και με μακρινά διωξίματα.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Ο Έλληνας αμυντικός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας αργές αντιδράσεις στα μαρκαρίσματα. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε κατακόρυφα και συνέβαλλε στην εξουδετέρωση του Βίλτσεκ.

ΜΟΛΕΝΤΟ: Ο Βραζιλιάνος συνέχισε με κεκτημένη ταχύτητα. Αλάνθαστος, δυναμικός και επιβλητικός σε όλες τις μονομαχίες, δεν έχασε φάση στο έδαφος και στον αέρα. Διόρθωσε και τους άλλους στο πρώτο μέρος.

ΙΒΑΝΟΦ: Άξιος συμπαραστάτης του Μολέντο. Ο Βούλγαρος είχε πολύ καλή απόδοση και κέρδισε τις πιο πολλές μονομαχίες, περιορίζοντας τον Πούκι ο οποίος κινούταν στο χώρο ευθύνης. Το κυριότερο, όμως, πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και αποσόβησε στη γραμμή το γκολ του Πούκι στο 13’.

ΜΕΣΤΟ: Μέτριος ο Ιταλός μπακ. Έδειχνε να μην έχει τις δυνάμεις του προηγούμενου ματς και δεν περιορίστηκε στα ανασταλτικά καθήκοντα, αποφεύγοντας τις πολλές προωθήσεις. Είχε θέματα στα μαρκαρίσματα.

ΧΟΥΛΤ: Στο πρώτο ημίχρονο είχε ανασταλτικά προβλήματα, αλλά ήταν από τους πιο δραστήριους παίκτες. Είχε πολλά ανεβοκατεβάσματα και ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε βοήθειες στην ανάπτυξη.

ΖΕΚΑ: Δύο πρόσωπα είχε ο Πορτογάλος. Αμυντικά έτρεξε πολύ, καλύπτοντας και την αδυναμία του Λεντέσμα και έκοψε πολλές πάσες. Πρέσαρε πάρα πολύ παντού, αλλά επιθετικά δεν είχε σιγουριά στις πάσες του.

ΛΕΝΤΕΣΜΑ: Κακός ο Αργεντίνος, δεν βοήθησε στην κατοχή της μπάλας και δεν πέρασε μεγάλες μπάλες. Δεν έχει τρεξίματα ακόμα και αυτό επέτρεψε στην Μπρόντμπι να κυριαρχήσει στη μεσαία γραμμή.

ΓΟΥΑΚΑΣΟ: Ο πιο ουσιαστικός του Παναθηναϊκού, έστω και αν η δουλειά του ήταν αθόρυβη. Κράτησε τη μπάλα, την προώθησε χωρίς βοήθεια και κινήθηκε σε όλους τους χώρους, βοηθώντας σε άμυνα και επίθεση.

ΙΜΠΑΡΜΠΟ: Ο Κολομβιανός έδωσε μάχες αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει με την ταχύτητα του. Ήταν μόνος και επιπόλαιος στις επιλογές του. Έχασε μοναδική ευκαιρία με το δοκάρι στο 41’.

ΜΠΕΡΓΚ: Είχε κακή απόδοση ο Σουηδός στράικερ. Ίσως ήταν επηρεασμένος απ’ όσα είχαν προηγηθεί, αλλά δεν βοήθησε καθόλου τον Παναθηναϊκό, ακόμα και όταν άνοιξε η άμυνα της Μπρόντμπι.

ΛΕΤΟ: Ο Αργεντινός άλλαξε την επίθεση του Παναθηναϊκού. Κράτησε τη μπάλα και κανένας αντίπαλος δεν μπορούσε να τον κόψει. Συνεργάστηκε με τον Γουακάσο και έδωσε το χρόνο στους συμπαίκτες να ανέβουν.

ΛΟΥΝΤ: Ο Φιλανδός έδωσε ότι δεν είχε ο Λεντέσμα: τρεξίματα, μαρκάρισμα και κίνηση. Με την είσοδο του, ολοκληρώθηκε η αντιστροφή των ρόλων και ο Παναθηναϊκός έκλεισε όλους τους διαδρόμους.

ΒΙΓΙΑΦΙΑΝΕΣ: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ