ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Σε κάκιστο βράδυ βρέθηκαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, γεγονός που επέφερε τον αποκλεισμό από τη Γκαμπάλα. Το Sport24.gr κριτικάρει την απόδοση τους.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε έναν από τους πιο ντροπιαστικούς αποκλεισμούς στην ευρωπαϊκή ιστορία του, αφού αποκλείστηκε από την άσημη Γκαμπάλα του Αζερμπαϊτζάν. Μία ομάδα με ιστορία μόλις δέκα ετών και στη δεύτερη σεζόν της στις διοργανώσεις της UEFA, πανηγύρισε πρόκριση στο «Απόστολος Νικολαΐδης»...

ΣΤΙΛ: Ο Άγγλος δεν φέρει ευθύνη στα δύο γκολ και ήταν σταθερός στις εξόδους και στις επεμβάσεις του. Πάλι, όμως, παρουσίασε αστάθεια όταν κλήθηκε να παίξει με τη μπάλα στα πόδια.

ΣΑΝΤΣΕΘ: Κακό παιχνίδι από τον Ισπανό, ο οποίος ήρθε για να κάνει τη διαφορά στην άμυνα. Όχι μόνο αυτό δεν πέτυχε, αλλά είχε κακή απόδοση και δεν βοήθησε ούτε στην προώθηση της μπάλας από την άμυνα.

ΤΑΥΛΑΡΙΔΗΣ: Δεν θυμίζει τον δυναμικό στόπερ της προηγούμενης σεζόν. Έχει αργές αντιδράσεις, χάνει τους αντιπάλους και σε μερικές φάσεις δεν ακολουθεί την πορεία της μπάλας. Διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος.

ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ: Δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και δεν ευθύνεται ο ίδιος για αυτό. Είχε πολλές προωθήσεις αλλά οι επιλογές του ήταν κακές και στην άμυνα, είχε προβλήματα στα μαρκαρίσματα.

ΝΑΝΟ: Ο καλύτερος του Παναθηναϊκού. Ακούραστος με συνεχόμενα ανεβάσματα στην επίθεση, έβγαλε αρκετές σέντρες στην περιοχή και είχε το γκολ στην ισοφάριση. Δυστυχώς, δεν ήταν αρκετός.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Δεν βοήθησε τον Παναθηναϊκό, έχοντας αρκετές βεβιασμένες επιλογές. Έχασε αρκετές φορές τους αντιπάλους του και οι μεταβιβάσεις του δεν ήταν σίγουρες. Έχει κάνει καλύτερα παιχνίδια.

ΖΕΚΑ: Ο αρχηγός ήταν ο πιο παθιασμένος ποδοσφαιριστής και προσπάθησε να κάνει τη διαφορά. Έτρεξε, πάλεψε, έκλεψε μπάλες και έβγαλε σέντρες. Όμως, δεν είχε καμία συμπαράσταση.

ΠΡΑΝΙΤΣ: Τραγικός ο Κροάτης. Δεν δικαιολόγησε το όνομα του και την εμπειρία του. Έχασε τον Ντοντό στο πρώτο γκολ, δεν είχε σωστές πάσες και έκανε βεβιασμένα σουτ στην επίθεση. Δεν προσέφερε τίποτα.

ΝΙΝΗΣ: Είχε διάθεση, πήρε πρωτοβουλίες, αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τις προσπάθειες του. Χρειάζεται περισσότερες καλές επιλογές στην επίθεση, για να κάνει το παραπάνω.

ΜΠΕΡΓΚ: Σε μέτρια μέρα ο Σουηδός. Έχει το γκολ στο 1-1, αλλά οι γενικότερες αντιδράσεις του δεν ήταν καλές. Ειδικά στη φάση του 88’, έχει κακό τελείωμα.

ΚΑΡΕΛΗΣ: Προσπάθησε πολύ και κυνήγησε τις φάσεις, αλλά δεν ήταν αρκετό. Δεν ήταν απειλητικός, κινήθηκε άσκοπα και δεν βοήθησε την επιθετική λειτουργία. Αυτή τη χρονική περίοδο δεν είναι στα καλύτερα του.

ΠΕΤΡΙΤΣ: Είχε μία «μαγική» ασίστ στον Μπεργκ, αλλά σε συνολικό επίπεδο, δεν βοήθησε να επιτευχθεί η ανατροπή.

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Πέρασε ως απλή αναφορά, ακουμπώντας τη μπάλα μόνο τρεις ή τέσσερις φορές.

ΛΑΓΟΣ: Έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ