ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Το sport24.gr βρέθηκε στο Μπριζ και αξιολογεί την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ματς με τους Βέλγους.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0 από την Μπριζ και αποκλείστηκε από τα πλέι οφ του Champions League. Το sport24.gr βρέθηκε στο Βέλγιο και αξιολογεί την απόδοση των παικτών του τριφυλλιού με τους Ζέκα, Πράνιτς να είναι οι διακριθέντες και τον Βέμερ να έχει την χειρότερη απόδοση από πλευράς πράσινων.

ΚΟΤΣΟΛΗΣ: Ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού δεν φέρει ευθύνη στα γκολ που δέχτηκαν οι πράσινοι. Το πρώτο είναι κεφαλιά εξ' επαφής, στο δεύτερο πάει στην σωστή γωνία και η μπάλα αλλάζει πορεία και στο τρίτο το πλασέ του επιθετικούς της Μπριζ είναι πολύ καλό και χωρίς κανείς να το περιμένει. Από εκεί και πέρα είχε καλές τοποθετήσεις σε όλο το πρώτο μέρος και κάποιες καλές επεμβάσεις με αποκορύφωμα αυτή στο πλασέ του Ντε Σούτερ στο 69'.

ΒΕΜΕΡ: Ο χειρότερος του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Μπριζ. Ξεκίνησε το ματς και ήταν τραγικός καθώς δεν μπορούσε με τίποτα να κόψει τον Ντιρκς. Σιγά-σιγά πήρε τα πάνω του αλλά σε όλη την διάρκεια του αγώνα αντιμετώπισε πάρα πολλά προβλήματα. Επίσης δεν βοήθησε με τα ανεβάσματα του από δεξιά το τριφύλλι. Φυσικά στο δεύτερο γκολ δεν φταίει καθώς εκεί στέκεται άτυχος.

ΤΑΥΛΑΥΡΙΔΗΣ: Είχε να αντιμετωπίσει τον καλύτερο επιθετικό της Μπριζ και τα πήγε πάρα πολύ καλά. Νικητής στις περισσότερες μονομαχίες ο Ντε Σούτερ απείλησε μόνο σε μια στιγμή και έχοντας απέναντι του τον Βέμερ και όχι τον κεντρικό αμυντικό των πράσινων. Φέρει ευθύνη στο τρίτο γκολ των Βέλγων με τον Ουλαρέ να σουτάρει όμως στην κίνηση, προ του αμυντικού των πράσινων.

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αγωνίστηκε αντί του Σάντσεθ που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση. Απέφυγε τα λάθη, πλην μιας φάσης, που όμως δεν στοίχισε στο τριφύλλι στην διάρκεια του πρώτου μέρους και τα "άκουσε" από τον Ταυλαρίδη. Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ζήτησε αλλαγή έχοντας δεχτεί ένα χτύπημα στο πόδι αλλά αγωνίστηκε κανονικά μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΠΡΑΝΙΤΣ: Ο καλύτερος του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο μαζί με τους Νίνη, Ζέκα. Ο Κροάτης έκοβε τις προσπάθειες των Βέλγων από τα δεξιά και παράλληλα ανέβαινε και απειλούσε από τα αριστερά. Στο δεύτερο μέρος η απόδοση του έπεσε, τα δυο γκολ μπαίνουν από την πλευρά του ενώ δεν ήταν τόσο καλός επιθετικά όσο στο πρώτο 45λεπτο.

ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗΣ: Αγωνίστηκε και πάλι ως αμυντικός χαφ και στον πρώτο ημίχρονο κέρδισε αρκετές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά αλλά μετά το 53' έπεσε και αυτός όπως και οι υπόλοιποι πράσινοι. Στο 60' έδωσε την θέση του στον Πέτριτς στην προσπάθεια των πράσινων να γίνουν πιο επιθετικοί.

ΖΕΚΑ: Ο καλύτερος του Παναθηναϊκού στο ματς με την Μπριζ. Ο Ζέκα μέχρι το 53' βρισκόταν σχεδόν παντού, έκλεβε μπάλες, μοίραζε σωστά το παιχνίδι και με τρεξίματα του βοηθούσε σε άμυνα και επίθεση. Ακόμα και μετά τα γκολ που δέχτηκε το τριφύλλι προσπαθούσε να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε χωρίς όμως να έρθει το αποτέλεσμα για τους πράσινους.

ΛΑΓΟΣ: Όπως και στο παιχνίδι της Λεωφόρου έτσι και την Τετάρτη έπαιξε ως δεξιός εσωτερικός μέσος και τα πήγε πολύ καλά ανασταλτικά μέχρι το 53' της αναμέτρησης όπως και όλη η ομάδα του τριφυλλιού. Δεν βοήθησε όμως καθόλου επιθετικά ενώ όταν βρέθηκε σε θέση βολής ήταν απελπιστικά άστοχος.

ΝΙΝΗΣ: Στην τριάδα των διακριθέντων ο Σωτήρης Νίνης που έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε κάλλιστα να είχε χριστεί σκόρερ αν ο Μπρουζέζ δεν του έλεγε "όχι" σε δυο-τρεις περιπτώσεις. Ο Νίνης ήταν αυτός που απείλησε περισσότερο από κάθε άλλον την εστία των Βέλγων. Στο δεύτερο μέρος η απόδοση του έπεσε και έδειξε να μένει από δυνάμεις. Έγινε αλλαγή από τον Λουντ στο 73' της αναμέτρησης.

ΚΑΡΕΛΗΣ: Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε τις ευκαιρίες του για να πετύχει κάποιο γκολ αλλά αυτό δεν ήρθε. Βρέθηκε σε θέση βολής αρκετές φορές και αν ευστοχούσε σε μια απ' αυτές τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Άλλες φορές καθυστερούσε και πήγαινε αργά στις φάσεις και άλλες φορές ενεργούσε πολύ πιο γρήγορα απ' όσο έπρεπε.

ΜΠΕΡΓΚ: Σε ένα σύνθετο ρόλο και όχι αυτόν του σέντερ φορ αγωνίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός περιοχής, να μην απειλήσει και να μην μπορέσει να βοηθήσει τους πράσινους με ένα γκολ. Ουσιαστικά μέχρι και το 57' έπαιζε σαν μεσοεπιθετικός προσπαθώντας να κρατήσει μπάλα και να εκμεταλλευτεί την καλή τεχνική του.

ΠΕΤΡΙΤΣ: Ο Κροάτης πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι στο 60' αντί του Κουτρουμπή αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει επιθετικά τους πράσινους για να πετύχουν ένα γκολ που θα τους έδινε ελπίδες πρόκρισης.

ΛΟΥΝΤ: Πέρασε το 73' στον αγώνα αντί του Νίνη που φαινόταν κουρασμένος αλλά στα λεπτά που αγωνίστηκε δεν φάνηκε καθόλου.

ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ: Στο πρώτο του ματς μετά από σχεδόν ένα μήνα ο Κλωναρίδης πέρασε αντί του Καρέλη στην αναμέτρηση και παρά το γεγονός ότι είχε όρεξη και διάθεση δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω για το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ